19 / 04 / 2024

Burdur Bucak kentsel dönüşüm son durum

Burdur Bucak kentsel dönüşüm son durum

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı.

Burdur Bucak'taki dönüşümde kimse mağdur olmayacak!

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu "Kentsel dönüşümde halkımız mağdur olmayacak. Herkes hakkını alacak"dedi.

TOKİ Burdur Bucak'ta 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. TOKİ Burdur'da kaç konut yapılacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Bucak’a 4’üncü etap TOKİ konutları geliyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde inşa edilecek TOKİ konutlarının yapımı için ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapıldı.

TOKİ Burdur 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Burdur İli, Bucak İlçesi 228 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bucak 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Bucak 228 konut ihalesini 2 Temmuz'da gerçekleştirecek.

Burdur'da dönüşümde kira ödemesi başlıyor!

Burdur'un Bozkurt Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm kapsamında kiraya çıkan hak sahiplerinin ödemeleri başlayacak.

Burdur'da kentsel dönüşüm evlerinde deprem tatbikatı!

Burdur'da lise öğrencilerinin katılımıyla kentsel dönüşüm için yıkılan evlerde deprem tatbikatı yapıldı.

Kentsel dönüşümle güvenli yerleşimler inşa ediliyor!

Güvenli yapılar oluşturmayı hedefleyen kentsel dönüşüm projeleri Türkiye'nin her bölgesinde tüm hızıyla devam ediyor. Bu anlayışla projelerine devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Burdur, Kocaeli ve Kars illerinde yatay mimari anlayışla yerel mimariye atıfta bulunan konutlar inşa ediyor.

TOKİ Burdur Bucak 226 konut ihalesi 25 Haziran'da!

TOKİ Burdur ili, Bucak ilçesi 226 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ihalesi 25 Haziran'da yapılacak...

TOKİ Burdur Bucak 2019 projesi!

TOKİ Burdur Bucak 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Burdur Bucak kentsel dönüşüm son durum Haberi

Burdur Bucak kentsel dönüşüm son durum

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile Bucak ilçesinin şehirleşmesinde ivme kazanmasını istediklerini belirten AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Bucak İlçemizde bulunan Cami ve Çukur mahallelerinde yapmayı düşündüğümüz kentsel dönüşüm çalışmaları için GEDAŞ teknik ekip yetkilileri yeniden çalışmalarına başladı" dedi.


Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, TOKİ Başkanı ile yapılan görüşmeler neticesinde Cami ve Çukur mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesi için yeniden çalışmalara başlanması talimatı ile yeniden hız kazandı.


Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "Camii ve Çukur Mahallelerinde Bucak Belediye Başkanımız Süleyman Mutlu tarafından Kentsel Dönüşüm için çalışmalar başlatılmıştı. Belediyemiz ve TOKİ Başkanlığımızın uzun çalışmaları sonrası İlçe Başkanımız Kadir Yaman ve Belediye Meclis üyemiz Yasin Uğur'la birlikte TOKİ Başkanımız Mehmet Ergün...