24 / 04 / 2024

Burdur rantsal alan

Burdur rantsal alan

Şubat ayında karara bağlanan imar değişikliği Burdur'un gündeminde. AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, düzenlemenin rantsal tadilat olduğunu belirtti.

TOKİ Burdur Merkez Bozkurt kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan konutların kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bozkurt başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan 72 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Burdur Merkez başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez projesinde yer alan 72 adet konut için başvuru dönemi resmen başladı.

Burdur Merkez'de 18.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Burdur İcra Dairesi, Burdur ili, Merkez ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkul 18 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Burdur Karamanlı başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Burdur Karamanlı başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Karamanlı projesinde yer alan 22 adet konut için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Burdur Milli Emlak'tan 8.6 milyon TL'ye satılık 39 gayrimenkul!

Burdur Milli Emlak Müdürlüğü, Burdur ili, Merkez ilçesinde yer alan 39 gayrimenkulü 8 milyon 613 bin 567 TL'ye satıyor... 

TOKİ Burdur Karamanlı orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 16 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Burdur Karamanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Burdur Merkez kura çekilişi 2 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Merkez 2021 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 2 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

6 ildeki bazı yerler 'sit alanı' ilan edildi!

Antalya, Isparta, Balıkesir, Burdur, Afyon ve Nevşehir'de bulunan bazı bazı alanlar 'sit alanı' ilan edildi.

TOKİ Burdur Yeşilova 2020 kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Burdur Yeşilova 2020 projesinde yer alan 241 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak...

TOKİ Burdur Karamanlı 3. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı 3. Etap projesinde yer alan 109 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

Burdur rantsal alan Haberi

Burdur rantsal alan

AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki 23 Şubat tarihinde yaptığı yazılı açıklamada, bu değişiklik hakkında ‘kişiye özel imar değişikliği’ eleştirisinde bulunmuştu…


Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de AK Parti İl Başkanı Faki’nin açıklamasına cevap vererek, “bu değişikliğin kişiye özel bir değişiklik olmadığını, aynı koşullarda tüm sanayi alanları olmak üzere getirilecek plan değişikliklerini kabul edeceklerini, amaçlarının yatırımcının önünü açmak olduğunu” dile getirmişti…


Şubat ayında çok konuşulan, tartışılan bu konu hakkında AK Parti kanadından dün bir açıklama daha geldi. AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve AK Partili Belediye Meclisi üyeleri dün ortak bir açıklama yaparak, bu düzenlemenin ‘rantsal bir tadilat’ olduğunu belirterek, Belediye yönetiminin bu yanlıştan vazgeçmeleri çağrısında bulundular.


İmar değişikliği talebinin gerçekleştiği Burdur merkez Özgür Mahallesi’ndeki arazi önünde toplanan...