20 / 04 / 2024

bursa arap konut satışı

bursa arap konut satışı

Arapların Bursa sevgisi, yabancıya gayrimenkul satışına izin veren yasa ile yatırıma dönüştü. Sinpaş GYO Satış ve Pazarlama Müdürü İşmen, "Körfez ülkelerine satışlarımızda patlama yaşanıyor" dedi.

Bursa Kebap Evi’nden Birleşik Arap Emirlikleri’ne üç şube! 

Bursa Kebap Evi, yatırım ataklarına Birleşik Arap Emirlikleri’nde üç şube birden açarak devam ediyor. Toplamda 750 Bin Dolar yatırımla Abu Dhabi Deerfields Mall ve Dubai City Walk’ta şube açacak olan Bursa Kebap Evi, Arap yatırımcıların markajına girerek One Stop Khalifa City şubesi için MBI Mubarak

Konut yatırımında hedef Arap yatırımcılar!

Büyüme hedefini Körfez ülkelerinde belirleyen Beytürk İnşaat  İstanbul, Bursa ve Yalova'da gerçekleştirdiği projeler özellikle Arap konut alıcıları tarafından yoğun talep görüyor. 

Bursa Arap Hamamı restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik’in Küçük Kumla Köyü’nde bulunan ve 300 yıl önce yaptırılan Arap Hamamı’nı ilk günkü ihtişamına kavuşturuyor.

Bursa'ya Arap köyü kurulacak!

Arap Turizm Örgütü Başkanı Bandar Fahad Al Fehaid'le bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Stratejik kararlar aldık. Arap yatırımcı ve turist sayısında ciddi artış bekliyoruz" diye konuştu.

Arap iş adamları, Bursaspor'un stadını ziyaret etti!

Ortadoğu Turizm Seyahat Acentaları Derneğinin (OTSAD) organizasyonu ile çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Bursa'ya gelen bir grup Arap iş adamı, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nı gezdi.

Bursa'da 50 bin bina kentsel dönüşüme girecek!

Arap turistin ilgisi ve Körfez Köprüsü ile potansiyeli artan Bursa'da 50 bin bina dönüşüme girecek. İstanbullu müteahhitlerin Bursa'ya ilgisi artıyor.

Arap turistler yeniden Bursa'ya yöneldi!

Körfez ülkelerinden gelen Arap turistlerin, ilkbahar ve yaz başında Karadeniz Bölgesi'ne kayan rezervasyonlarının, ağustos ayı itibarıyla yeniden Bursa'ya yoğunlaşmaya başladığı bildirildi.

Arap turistler Bursa'yı tercih ediyor!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Arap turistin yine Bursa'yı tercih ettiğini belirterek, kentteki turistik tesislerin dolduğunu söyledi.

Bursa Molla Arap Camii restore edilecek!

Tire'de tarihi yapılara yönelik seferberlik yeni bir boyut kazandı. Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Osmanlı döneminin en önemli yapıları arasında gösterilen Molla Arap Camii'ni restore etmek için ön protokol imzalandığını söyledi.

Emre Erol: Araplar Bursa'yı, Almanlar Antalya'yı tercih ediyor!

Türkiye'nin cazibe merkezi haline dönüştüğünü vurgulayan gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, "Bursa-Yalova hattı Arap yatırımcıların ilgisini çekerken, Antalya bölgesi ise Alman yatırımcıların ilk tercihi" ded

Özkan Özek: Arap turistler Bursa'dan vazgeçemez!

Arap turistlerin gözde tatil merkezi konumunda olan Bursa, bu özelliğini son dönemde Trabzon ve buna bağlı Karadeniz kentlerine kaptırıyor.

Bursa'da konutların yüzde 80'i Araplar'ın!

Yabancılara konut satışında İstanbul ve Antalya'nın ardından üçüncü sırada yer alan Bursa'da, konutların yüzde 80'den fazlası, Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılarca tercih edildi.

Araplar Bursa'da konut kiralarını yükseltti!

Türkiye'nin en kalabalık dördüncü şehri olan Bursa'da konut kiraları son 6 ayda yüzde 10 oranında arttı. 600 bin Arap turisti ağırlayan Bursa'da Arapların sezonluk ev kiralaması kiraların artmasına yol açıyor.

bursa arap konut satışı Haberi

bursa arap konut satışı

Bursa'nm Körfez ülkelerinde turizm sektörü için başlattığı tanıtım atağı gayrimenkul satışlarıyla meyvelerini vermeye başladı. Yabancıya mülk edinme hakkının da yasalaşmasıyla Arap yatırımcılar Bursa'ya akın etti. 


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, başta Kuveyt olmak üzere Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden Bursa Modern evlerine büyük ilgi olduğunu söyledi. İşmen, "Son günlerde bu ülke vatandaşlarına yaptığımız satışlarda patlama yaşanıyor" dedi. 


Projemiz dikkat çekti 

Ümit İşmen, Arapların bu şehrin havasını ve yemeklerini çok sevdiklerini, tarihi ve turistik mekânlara büyük ilgi duyduklarını ifade etti. Bursa'nm İstanbul'daki kaostan uzak bir şehir olduğunu belirten İşmen, "Projemizin de nitelikli olması yatırımlarda Bursa'yı öne çıkardı. Özellikle 230 bin liradan başlayan fiyatlarla sattığımız 2+1 ve 320 bin liradan başlayan 3+1 dairelerimiz talep görüyor" diye konuştu. 


Herkes...