18 / 04 / 2024

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut alırken beton kalitesinin sorgulanması gerekliliğine yeniden vurgu yaptı. Vardar, inşaatlarda kaliteli dekorasyon malzemelerinin kullanımında gösterilen hassasiyetin hazır beton kalitesinde de gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Kaliteli hazır beton kullanımı konusunda bilinç oluşturulmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar panelde yaptığı konuşmada konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda çok bilinçli olmadığına dikkat çekti

Konut alımında hazır beton kullanımı sorulmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, son kullanıcıya da özellikle konut alımı sürecinde yapılarda kaliteli hazır beton kullanılıp kullanılmadığını sorgulamak ve alım kararında can güvenliğine öncelik vermek konusunda çağrıda bulundu.

Beton kalitesi sorgulanmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, tüketicilerin artık hazır betonun kalitesini sorgulaması gerektiğini ifade ederek, doğal felaketlerde yaşanacak riskin bu sayede en aza ineceğini söyledi

Milli Emlak Bursa'da tarla satıyor! Bu fiyatı duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Pınarcık Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Milli Emlak Bursa'da 10.2 milyon TL'ye apartman satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa'da yer alan apartman için satış ihalesi düzenliyor. Peki merakla beklenen satış ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki o ilan...

Türkiye hazır beton üretiminde lider!

Türkiye, hazır beton üretiminde Avrupa'nın lider konumunda bulunuyor. THBB Genel Sekreteri Reşat Sönmez, “Türkiye Hazır beton sektörü, 2020 yılı resmî verilerine göre yıllık 95 milyon metreküpü bulan üretimiyle Avrupa’da birinci sıradadır" dedi.

Beton fiyatları kriz yarattı! İnşaatlar durma noktasında!

Başta Denizli ve Bursa olmak üzere bazı illerde hazır beton firmalarının, maliyet artışlarını neden göstererek, aldıkları siparişleri iptal edip fiyatlarda güncelleme talebinde bulunması, inşaatçılardan tepki almasına neden oldu.

Bursa Karacabey için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Karacabey ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Bursa'daki esnaflar gayrimenkullerini satıyor!

DEVA Partisi, Genel Başkan Ali Babacan’ın, geçen ay Bursa'da yaptığı esnaf ziyaretlerine ilişkin bir bölümü sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladı. Bursalı bir esnaf, "Araba sattık, ev sattık. Tarlamız var, onu satılığa çıkardık, onu satıyoruz. Onları satarsak ayakta kalacağız" dedi.

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa’da yapı stokunun beton ve demir kalitesi düşük!

Bursa ve çevresinde kamu ve özel sektör yatırımlarında hızlanma gözlemlediklerine vurgu yapan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda yapı stokunun beton ve demir kalitesinin en düşük seviyede olduğunu belirtti.

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

İnegöl'de beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa İnegöl'de beton döküm işlemi esnasında kalıbın çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Sağlıklı yapılar için beton takip sisteminde yeni dönem!

Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay 30 Kasım itibariyle yürürlüğe giren beton takip sistemindeki yeniliklerle ilgili açıklamalar yaptı.

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar Haberi

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar

Bir aydır hemen yanı başımızda, Çanakkale’de aralıksız devam eden depremler ile son günlerde uzmanların ve hükümet yetkililerinin Marmara Bölgesi’nde büyük bir deprem olacağına ilişkin açıklamalarıyla, insanlığa korku salan doğal afet yeniden gündeme geldi. Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, deprem haftası sebebiyle bu felaketin yaşattığı kayıplara engel olmak adına konut alırken beton kalitesinin sorgulanması gerekliliğini yeniden vurguladı.


1999’da Marmara Bölgesi’nde meydana gelen büyük depremden sonra, gerek hükümetin yasa ve yönetmeliklerde yaptığı değişiklikler gerekse halkın yaşanan yıkımlara ve can kayıplarına şahit olarak konunun önemini fark etmesiyle sağlam, depreme dayanıklı yapıların üretilmesi konusu önem kazandı. 

Bursa Beton, yapıların depreme karşı dayanıklılığı konusunda beton kalitesinin önemini vurgulayan bilinçlendirme çalışmalarıyla konuyu sürekli gündemde tutuyor. Çünkü; yaşamına değer veren bilinçli tüketicilerin kalitesiz hazır beton kullanımını engelleyeceğine...