29 / 03 / 2024

Bursa Büyükşehir satılık arsa

Bursa Büyükşehir satılık arsa

Bursa Osmangazi'de yer alan 4 gayrimenkul Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa sunuluyor. Gayrimenkullerin toplam tahmini bedeli 56 milyon 21 bin 649 TL olarak belirlendi.

Bursa Büyükşehir'den 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi'deki arsasının ihale ile satıyor. İhale 13 Mart'ta yapılacak..

Bursa Büyükşehir'den 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesi Demirci mevkiideki taşınmazını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 17 Ekim'de yapılacak..

Bursa Büyükşehir'den 40.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Nilüfer Demirci'deki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Bursa Büyükşehir'den 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Osmangazi İlçesi, Alaşar Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 5 milyon 864 bin TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 28 Mart 2017 olarak belirlendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Son dakika! O büyükşehirde de suya yüzde 19 zam geldi! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi eylül ayı meclis toplantısında, 1 Ekim tarihinden geçerli olacak şekilde suya zam yapılması kararı verildi. Peki Bursa'da suya ne kadar zam gelecek? İŞte detaylar...

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı

Bursa Büyükşehir Belediyesi şoförlük alanında istihdam sağlıyor. Şartları uyan herkesi ilgilendiren bu fırsat işsizliğin baş gösterdiği günümüzde ilaç gibi gelecek. Şartları araştıran herkes için derlenen bu haberi mutlaka okuyun. İşte o şartlar...

Kurban Bayramı öncesi büyük destek! Çocuklara bayramlık parası dağıtılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi 20 bin çocuk için 300’er TL’lik destek çekleri dağıtacağını duyurdu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

Bursa Büyükşehir satılık arsa Haberi

Bursa Büyükşehir satılık arsa

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan 4 gayrimenkulün ihalesi 8 Mayıs 2018 tarihinde saat 15:00'da gerçekleştirilecek. Gayrimenkullerin toplam tahmini bedeli 56 milyon 21 bin 649 TL.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1 - Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alaşar Mah. 4491 Ada 49 Parsel Sayılı ve 6.303,46 m2 Yüzölçümlü Arsa Vasıflı Taşınmazın Peşin Satışı İşi.

Tahmin Edilen Bedel     :  4.790.629,60.- TL

Geçici Teminat %3        :     143.719,00.- TL



2 - Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alaşar Mah. 4491 Ada 52 Parsel sayılı ve 36,00 m2 Yüzölçümlü Pilon Yeri Vasfındaki Taşınmazın Peşin Satışı İşi

Tahmin Edilen Bedel     :  27.360,00.- TL

Geçici Teminat %3        :       821,00.- TL

1) 2886 sayılı...