26 / 04 / 2024

Bursa Karacabey düğün salonu inşaatı ihalesi

Bursa Karacabey düğün salonu inşaatı ihalesi

Bursa Karacabey Belediyesi, 4 yıldız niteliğinde bir adet otel ile iki adet düğün salonu inşana karşılık 30 yıl süre ile sınırlı ayni hak tesis edilmesi işi ihale ediyor..

TOKİ'nin Bursa’daki dönüşüm projelerinde son durum!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Sıcaksu’da Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eliyle başlattığı dönüşüm projesindeki son durumu kaleme aldı…

Bursa'da dönüşüm kapsamında 301 konut yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bursa Mevlana Mahallesi'nde depreme dayanıksız yapılar yıkıldı.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında binalar yıkılıyor!

Bursa'da dün altı katlı eski Kızılay binasının yıkımı yapıldı. Yıkım araç ve yaya trafiğine rağmen önlem alınmadan gerçekleştirildi. O sırada güzergahtan geçmekte olan yolcu dolu iki otobüs tehlike yaşadı. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Bursa'nın 7 mahallesinde dönüşüm başlıyor!

Çarpık yapılaşmanın merkezi olarak görülen Bursa'da dönüşüm başlıyor. Kentteki 7 bölge kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi.

Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü!

Bursa kentsel dönüşüme hızlı başladı. Yerinde dönüşümün neredeyse zorunlu hale geldiği kentte yenilenmenin kentsel dönüşümle gerçekleşmesi benimsendi. Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü.

Bursa'da dönüşen binaların önü açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 0.50 emsal artışından onay alacak 56 tane maddeye iptal oyu vererek, kentsel dönüşümde yeni bir anlayış ortaya koyduklarını belirtti.

Bursa'daki dönüşüm sıkıntısı bakanlık desteğiyle aşılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentte yaşanan dönüşüm sıkıntısının bakanlık desteğiyle aşılacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa'daki dönüşüm rezaletine son verin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bursa’nın yeni belediye başkanı Alinur Aktaş'a verdiği kentsel dönüşüm konusundaki talimatının ardından gözler İstanbul’da Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’ne çevrildi.

Bursa'da dönüşümün ikinci perdesi Demirkapı'da!

Bursa Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarının ikinci yarısını Demirkapı'da başlatacak. Uludağ eteklerinde yer alan bölgenin çehresini değişecek.

Bursa Karacabey'de otel ve düğün salonu işi ihalesi 31 Mayıs'ta!

Bursa Karacabey Belediyesi, 4 yıldız niteliğinde bir adet otel ile iki adet düğün salonu inşana karşılık 30 yıl süre ile sınırlı ayni hak tesis edilmesi işi ihale ediyor..

Bursa'da gündem kentsel dönüşüm!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır ile bir araya geldi ve Bursa'daki dönüşüm projelerini konuştu.

Bursa kentsel dönüşüme 149 milyon TL'lik yatırım yapacak!

2017 yılı için 2 milyar 375 milyon TL öngörülen bütçenin 1 milyar 195 milyon TL'si yatırımlara ayrıldı. . Yatırım kalemlerinde ulaşım 493 milyon TL ilk sırada yer alırken, Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüm için de 149 milyon TL'lik yatırım planlanıyor.

Bursa kentsel dönüşümle marka şehir olacak!

Bursa'nın marka şehir olma vizyonuyla çalışmalarına yön verdiklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, daha yaşanabilir ve sağlıklı bir hale gelmesi hedefiyle sürdürülen çalışmalarda kentsel dönüşümün önemli rol oynadığını dile getirdi.

Bursa Karacabey düğün salonu inşaatı ihalesi Haberi

Bursa Karacabey düğün salonu inşaatı ihalesi

Bursa Karacabey Belediyesi, arsa vasıflı Bursa İli Karacabey İlçesi, Sırabademler Mahallesi, Paşaçayırı Mevkii, 63 pafta, 258 ada, 755 nolu parsel üzerinde Belediyemizce verilecek projeye uygun en az 81 odalı 4 yıldız niteliğinde bir adet otel ile iki adet düğün salonunun 12 ayda inşa edilmesine karşılık 30 yıl süre ile sınırlı ayni hak tesis edilmesi işi ihale ediyor. İhale 31 Mayıs'ta yapılacak. 


SINIRLI AYNİ HAK TESİSİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Karacabey Belediye Başkanlığından:


TAŞINMAZ BİLGİLERİ


İlçesi         :  Karacabey

Pafta/Ada/ Parsel          :  63 pafta / 258 ada / 755 parsel

Alanı (m²)                :  7793,96 m²

Taşınmazın Vasfı             :  Arsa

Taşınmazın Adresi        :  Sırabademler Mahallesi, Hastahane Sokak,...