25 / 04 / 2024

bursa konut proje

bursa konut proje

Bursa Kent Gazetesi yazarlarından Orhan Çelik bugünkü yazısında Bursa'da inşaat sektörünün revaçta oluşundan bahsetti. Çelik, Bursa'da bir zamanlar revaçta olan tekstil sektörünün yerini inşaat sektörünün aldığını söyledi...

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 103 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi bugün yapılacak.

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yılmaz ve Sedat Özer ortaklığında kuruldu.

Kırıkkale Karakeçili TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Karakeçili 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Karakeçili sosyal konut proje

Sosyal konut proje şartları nelerdir? TOKİ sosyal konut projesi yarın başlayacak mı? İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesine dair detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut projesine dair detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ sosyal konut proje şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alıyor. Vatandaşlar yaklaşan tarih ile araştırmalarını hızlandırdı. İşte detaylar!

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları ne zaman? TOKİ başvuru şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut proje başvurusuna dair detaylar araştırılıyor. İşte TOKİ 2022 sosyal konut projelerine dair detaylar!

2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi belli oldu mu? İşte TOKİ sosyal konut proje şartları!

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar 2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihini araştırıyor. İşte merak edilenler!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut proje tarihi! İşte 81 ilde 150 bin konut başvuru detayları!

TOKİ kapsamında gerçekleşecek olan Cumhuriyet tarihinin sosyal konut projeleri vatandaşları bir hayli heyecanlandırdı. Peki 81 ilde inşa edilecek olan 150 bin konut başvuru detayları nelerdir?

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 509 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

KİPTAŞ İstanbul sosyal konut proje anketi yarın başlıyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek sosyal konut projesi için anket yarın başlıyor. 

Moskova'da konut proje teslim süreleri uzadı!

Rusya Moskova'da "Yeni Moskova" tabir edilen alan dışında inşaatı tamamlanarak satışa hazır duruma gelen konut metrajı geçtiğimiz yıla kıyasla yüzde 26'lık düşüşle 2,12 milyon metrekareye kadar geriledi.

TOKİ'den günde 10 lira taksitle ev imkanı!

TOKİ vatandaşları ucuza ev sahibi yapmaya devam ediyor. Yeni konut proje ilanlarını resmi sitesinde yayınlayan kurum günde 10 lira peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor.

bursa konut proje Haberi

bursa konut proje

Bursa'da bir zamanlar tekstil sektörü revaçtaydı. Büyük yatırımlar oldu. Bursa tekstilin başkenti yapıldı. Ama gelinen noktada Bursa'nın kalburüstü tekstilcileri uzun süre ekmeğini yedikleri bu sektörden çıkmayı tercih etiler. Bir başka ifadeyle sektöre sırtını döndüler. Neden? Çünkü kar marjı düştü. Tatlı karlara alışan tekstilciler, katma değer oluşturup devam etmektense, daha karlı olarak gördükleri inşaat sektörüne kaydılar. Bunun sonucunda kimisine akıllı evler dendi kimisine rezidanslar dendi kimisine bilmem ne dendi. Yani sektör tabiri caizse kabuk değiştirerek, katma değer oluşturarak aldı başını yürüdü. 

Bursa'da ciddi bir inşaat patlaması oluştu. 


Öyle bir noktaya geldi ki yapı stokları iyiden iyiye arttı. Şimdi önümüzde bir de kentsel dönüşümü düşündüğünüzde bana göre inşaat sektörünü ciddi bir tehlike bekliyor. 

Nerede patlayacağını da kestirmek oldukça zor... Bu yüzdendir ki zaten Capital...