29 / 03 / 2024

bursa prestij hayat evleri adres

bursa prestij hayat evleri adres

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Hayat Bursa projesi, 62 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor...

Prestij Hayat Konutları Bursa fiyat!

Prestij Hayat projesi, Bursa Osmangazi'de 17 blok olarak hayata geçirildi. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan proje Bak Yapı imzası taşıyor...

Bursa Prestij Koru satışa çıktı! Vade farksız taksitle!

Hayata geçirdiği projeleriyle konut ve gayrimenkul alıcılarını kazançlı yatırım sağlayan prestijli yaşam alanları ile bir araya getiren BAKYAPI, Prestij Koru projesini satışa çıkardı.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Bursa Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binalar yıkılıyor! 

Bursa'da hayat geçirilen kentsel dönüşüm projesi çalışmaları dahilinde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'nda çok katlı binalar ortadan kaldırılıyor. 

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları nerede?

Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İznik'te sağlıklı hayat merkezleri inşa ediliyor!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İznik’te hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemeler gerçekleştirdi. Yavuzyılmaz, ''İlçemizde koruyucu sağlık hizmetlerinin tamamını içeren sağlıklı hayat merkezimizin inşası tüm hızıyla sürüyor'' dedi.

Bursa'da apartman boşluğundaki türbe görenleri şaşırtıyor!

Bursa’da 15. yüzyılın başlarında hayatını kaybettiği düşünülen Aşık Yunus’un Karamazak Mahallesi’nde 3 apartmanın arka oda pencerelerinin baktığı havalandırma boşluğunda yer alan türbesi görenlerin dikkatini çekiyor.

Bursa'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde inşaatın ikinci katında çalışan Ahmet Kaplan dengesini kaybederek düştü. İkinci kattan düşen Ahmet Kaplan hayatını kaybetti…

Bursa'da 7'nci kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Bursa'da yurt inşaatında çalışan Adem Türk, inşaatın 7'nci katından düşüp hayatını kaybetti.

İnşaatta elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Kemalpaşa Mahallesi Bahçeler Sokak üzerindeki inşaatta çalışan İsmail Albayrak, kaçak elektrik akıma kapılıp hayatını kaybetti.

Eren Bakıcı Bursa’da köy hayatını seçti!

Hepsi grubunun solistlerinden Eren Bakıcı, müziği bırakıp Bursa’da köy hayatını seçti.

bursa prestij hayat evleri adres Haberi

bursa prestij hayat evleri adres

Bursa Osmangazi'de hayata geçirilen Prestij Hayat projesi toplam 1.518 bağımsız birimden meydana geliyor. Prestij Hayat projesinde 48 bin metrekarelik alan peyzaj alanı olarak ayrılıyor. 


15 katlı 17 blok olarak planlanan Prestij Hayat Evleri, 62 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede Bak Yapı imzası bulunuyor.


Prestij Hayat Bursa projesinde 83,90 ve 110,30 metrekare 2+1 ile 125,95 metrekare 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


Prestij Hayat Bakyapı ödeme planına göre yüzde 0,69 faiz oranı ile 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor.


Prestij Hayat Bursa satılık!

Prestij Hayat Bursa satılık ev fiyatları 199 bin TL’den başlıyor. Prestij Hayat Bursa projesinde teslimler 30 Nisan 2019 yılında yapılacak. 


Prestij Hayat Evleri’nde çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, sauna, buhar odası, masaj odası, spor sahaları, yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar olacak.


Adres: Eski Yalova Yolu...