20 / 04 / 2024

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm tapu

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm tapu

Bursa Soğanlı Dönüşüm Projesi kapsamında evi yenilenen 12 kişi tapusuna kavuştu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 4. etap çalışmasında sona gelindiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değişti!

Bursa'da Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü, Nitelikli Koruma Alanı ve ‘Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı' olarak değiştirildi...

Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı iddiasına bakanlıktan yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı açıklamada Bursa Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Bursa Soğanlı Merkez Cami açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen Soğanlı Merkez Cami açıldı.

Bursa Soğanlı, kentsel dönüşümle değerlendi!

Yatay şehirleşmenin örnek projeleri arasında yer alan Soğanlı Kentsel Dönüşümü, sosyal donatı alanları, mimari ve teknik özellikleri ile de Bursa’nın yükselen değeri oldu.

Soğanlı Dönüşüm Projesi Millet Bahçesi ile taçlanıyor!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 55 bina yıkıldı!

Bursa'nın Soğanlı bölgesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm tapu Haberi

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm tapu
Bursa Soğanlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle, riskli bölgelerdeki parsellere karşılık Soğanlı Dönüşüm Projesi'nden ev alan 12 kişiye tapuları teslim edildi.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Tarihi mirasın ayağa kalkması kentsel yenilemedir. Şehirler öncelikle merkezden dışa doğru bir kaşış yaşar. Daha sonra yönetimler bu yönde adımlarını atarsa şehir kendini yeniler. Osmangazi belediyesi de bu çerçevede yerinde adımlar attı. Şimdi şehir merkezindeki çöküntü alanların kaldırılması noktasında belediyenin ciddi çalışmaları var. Soğanlı kentsel dönüşüm projesiyle birlikte onaylanan Demirkapı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesini de başlatacağız. Bursa’da güzel bir dönüşüme imza atmış olacağız. Güneştepe Mahallesi'nde 3 bin binaya oturma izni verdik. Oradaki planların ön gördüğü nüfus 146 bindir. 3 bin binada 10 daire; hesapladığımız zaman 30 bin daire bulunuyor. 30 bin daire ise 120 bin...