25 / 04 / 2024

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm

Bursa'nın Soğanlı Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlar muhalefet tarafından kışkırtılıyor. Gerçeği öğrenen vatandaşlar astıkları pankart için özür diledi...

Bakanlığın gayrimenkullerine vatandaştan yoğun ilgi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait taşınmazlara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Turyap'ın Osmangazi Soğanlı Kentsel dönüşüm alanında kurduğu satış ofisine 5 günde 200’ün üzerinde talep geldi. 

Bursa Soğanlı dönüşüm projesinde 1. etapta hayat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında alt yapı, çevre düzenlemesi, park ve yol çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi, kentin vizyonunu değiştirmek adına yeniliklere devam ediyor. Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi.

Bursa Soğanlı'da modern bir şehir inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi'nin Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek modern bir şehir inşa ettiği Soğanlıda yepyeni bir yaşam başlıyor.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapular dağıtılıyor!

Osmangazi Belediyesi’nin Türkiye’nin örnek kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek modern bir şehir inşa ettiği Soğanlı’da, yeni hayat başladı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm'de 12 kişi tapusunu aldı!

Bursa Soğanlı Dönüşüm Projesi kapsamında evi yenilenen 12 kişi tapusuna kavuştu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 4. etap çalışmasında sona gelindiğini söyledi.

Bursa'da evlenen çifte tapu hediyesi!

Bursa’da belediye başkanı tarafından nikahı kıyılan çifte kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yeni evin tapusu verildi.

Soğanlı, Bursa'nın cazibe merkezi olacak!

Osmangazi'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlatan Başkan Dündar, Soğanlı'dan yabancıların bile konut aldığını söyledi.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm'de 3. etap başlıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin Türkiye'de kentsel dönüşüme ışık tutan dev projesi Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin üçüncü etabının temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılacağı törenle 25 Ekim Salı günü atılacak.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde 2. etap başlıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından toplam 42 hektar alanda hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni bir heyecan yaşanıyor. Dev projenin ikinci bölümünün temeli, 13 Ağustos Cumartesi günü atılacak.

Bursa Soğanlı'daki dönüşümde ilk daireler satışta!

Türkiye'nin en büyük ve örnek gösterilen kentsel dönüşüm merkezlerinden Bursa Osmangazi Soğanlı'daki ilk etapta daireler satılmaya başlandı.

Soğanlı kentsel dönüşümde 4. etap görücüye çıktı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 4. etabı Bursa’da başlayan inşaat fuarında görücüye çıktı. 420 daire ve 80 dükkandan oluşan proje 20 ayda teslim edilecek.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşümün fitilini ateşledi!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa Osmangazi'deki kentsel dönüşümü ve Soğanlı'daki inşaat alanını anlattı. İşte o yazı...

Bursa Soğanlı kentsel dönüşümde 2. etap ihalesi yapıldı!

Bursa’nın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Soğanlı’daki boş arazilere yapılan inşaatlarda ikinci etabın ihalesi yapıldı. 54 milyon tutarındaki inşaatları, yüzde 41’i belediyeye verilmek üzere Harput Grubu inşa edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değişti!

Bursa'da Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü, Nitelikli Koruma Alanı ve ‘Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı' olarak değiştirildi...

Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı iddiasına bakanlıktan yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı açıklamada Bursa Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Bursa Soğanlı Merkez Cami açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen Soğanlı Merkez Cami açıldı.

Bursa Soğanlı, kentsel dönüşümle değerlendi!

Yatay şehirleşmenin örnek projeleri arasında yer alan Soğanlı Kentsel Dönüşümü, sosyal donatı alanları, mimari ve teknik özellikleri ile de Bursa’nın yükselen değeri oldu.

Soğanlı Dönüşüm Projesi Millet Bahçesi ile taçlanıyor!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 55 bina yıkıldı!

Bursa'nın Soğanlı bölgesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm Haberi

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm

Bursa'da çarpık yapılaşma sonucu yaşanmaz hale gelen Soğanlı Mahallesi'ndeki Türkiye'ye örnek gösteriler zemin artı 5 kat kentsel dönüşüm projesinde muhalefet vatandaşı kışkırtıyor. Bir yandan modern binaların inşa edildiği mahallede diğer yandan riskli binalar yıkılıyor. Teknik nedenlerden dolayı bazı binaların yıkımındaki gecikmeyi fırsat gören bazı muhalefet milletvekillerinin, belediyeye karşı getirdiği mahalle sakinleri yıkım alanına pankart asmıştı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Osmangazi Belediye başkanının mahalleyi ziyaret etmesi projeyi ayrıca yıkımdaki geçikmeleri anlatması üzerine pankartı asan vatandaşlar kandırıldıklarını belirttiler. Türkiye'nin en büyük 4'üncü ilçesi olan Osmangazi'de belediye Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'yle yeni bir şehir ortaya çıkarken, riskli alandaki binalar ise kamulaştırılarak yıkılıyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapılaşmada ideal olarak gösterdiği, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, sahip olduğu yeşil alan, sosyal donatı alanları, pazar...