18 / 04 / 2024

Business İstanbul kiralama

Business İstanbul kiralama

Business İstanbul’da firmalara kiralamalar başladı. 70 metrekareden 1.320 metrekareye kadar değişen A plus ofisler, en ileri teknolojik donanıma sahip bulunuyor.

İstanbul’da scooter kiralama piyasasında deprem! O üç firma çekildiğini açıkladı! 8 bin 234 scooter…

İstanbul’da scooter kiralama piyasasında deprem yaşandı! Toplamda 8 bin 234 scooter’ı bulunan üç firma piyasadan çekildiğini açıkladı! İşte gündeme bomba gibi düşen haberin detayları…

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Konutta devir değişiyor! Oda oda kiralama dönemi tam gaz yaygınlaşıyor! 

İstanbul gibi büyük şehirlerde aylık 10 bin lira seviyesine yaklaşan kira fiyatları ve her sene çoğalan üniversiteli öğrenci sayısı, evlere yönelik oda kiralama talebini artırdı. Taleple beraber bazı kentlerdeki konutlar, odaya uygun inşa edilmeye başlandı bile...

Paylaşımlı ev kiralama dönemi başladı! Ev sahiplerine ekstra gelir sağlıyor

İstanbul gibi büyük şehirlerde aylık 10 bin liraya yaklaşan konut kiraları ve her yıl artan üniversite kontenjanları, evlere yönelik oda kiralama talebini arttırdı. Maddi açıdan zorlanan aileler de boş odalarını kiralayarak yeni gelir yaratmaya başladı.

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Burak Karğın, Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın ve Kenan Karğın ortaklığında kuruldu.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte detaylar...

Haliç'te yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Eyüpsultan'da yapım veya onarım karşılığı 49 yıllığına kiralama işi ihalesi düzenliyor. 

Sarıyer'de 137 milyon TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 552 ada 24 parselde 137 milyon TL bedelle yapım veya onarım  karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

İstanbul'da 15 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, 14 milyon 997 bin 290 TL bedelle yapım ve onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

Beyoğlu'nda 48.6 milyon TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, 48 milyon 607 bin 386 TL bedelle yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Business İstanbul kiralama Haberi

Business İstanbul kiralama

İstanbul Anadolu yakasının en değerli lokasyonu olan Göztepe E-5 üstünde yer alan ve üçer bloktan iki etap olarak inşa edilen Business İstanbul’da kiralamalar başladı. Başta kurumsal firmalar olmak üzere Türkiye’nin önde gelen iş çevreleri tarafından tercih edilen Business İstanbul ofisleri, her türlü talebe yanıt verebilecek ölçeklerde 70 metrekareden 1.320 metrekareye kadar değişen alternatiflerde kiraya sunuluyor. Altı bloktan oluşan Business İstanbul’un 1. ada etabındaki üç bloktan biri ise Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından satın alındı. ETS Tur’un 11 katlı yeni merkezi 13.000 metrekare ofis alanına sahip bulunuyor.


9 asansörle bina içi hızlı trafik

Kurumsal firmaların ihtiyaçları gözetilerek tasarlanan Business İstanbul’da biri yangın amaçlı olmak üzere 9 asansör bulunuyor. Bina içinde personel ve ziyaretçi trafiğini hızlandırmak amacıyla Business İstanbul’da çok...