29 / 03 / 2024

Business İstanbul

Business İstanbul

İlk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığı Business İstanbul'da 2. etap başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek..

Lila Kağıt, Business İstanbul’a taşınıyor!

Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Lila Kağıt da katıldı. Business İstanbul bloklarından üç kat satın alan Lila Kağıt, blokların iki katını yeni merkez ofisi olarak kullanırken diğer katı ise yatırım amaçlı değerlendirecek.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

Business İstanbul'un dış cephesi Çuhadaroğlu'na emanet!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un dış cephe kaplama sistemleri, fark yaratan ileri teknolojik modelleri mimari uygulamalara taşıyan Çuhadaroğlu Alüminyum tarafından gerçekleştirilecek.

Business İstanbul, Leed Platinum sertifikasına aday!

21. yüzyıl ofis mimarisi, gelişmiş teknolojik donanım, ferah ve yüksek tavanlı ofis mekanları, açık hava çarşısı, İstanbul'un her köşesinden kolay ulaşım, kentin ritminin attığı özel lokasyon ve verimli iş ortamı Business İstanbul'da.

Business İstanbul iş hayatını kent ritmiyle buluşturacak!

Business İstanbul, tamamlandığında Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi unvanını alacak. Ofis çalışanları ve İstanbullulara geniş sosyal imkanlar sunmaya hazırlanan Business İstanbul, iş hayatını büyük kent yaşamının ritmiyle buluşturacak.

Business İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak!

SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenecek olan Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği ile Business İstanbul 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak.

Kadıköy Business İstanbul iletişim!

Kadıköy Business İstanbul iletişim için 0216 407 24 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis fiyatları 317 bin dolardan başlangıç gösteren proje 6 blok halinde inşa ediliyor.

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Business İstanbul'daki 500 ofis 48 ayda satıldı!

1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Business İstanbul projesinin 1. etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı...

Business İstanbul'da 2. etap başladı!

İlk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığı Business İstanbul'da 2. etap başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek..

Business İstanbul'da 490 ofis satıldı!

2 etaptan meydana gelen Business İstanbul projesinin birinci etabında 490 adet ofis satıldı. Proje 1.5 milyar TL yatırım değerine sahip. 

Deluxia Park Business projesinde 7 bin 700 TL'den başlıyor!

Teknik Yapı imzasıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Deluxia Park Business projesinde 7 bin 700 TL'den başlıyor.

Deluxia Park Business satış ofisi!

Deluxia Park Business projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi. İstanbul Kartal'da yükselen projede yüzde 18 KDV oranı indirimi uygulanıyor...

Deluxia Park Business fiyatları!

Deluxia Park Business fiyatları 712 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kartal'da Teknik Yağı tarafından hayata geçirildi...

Deluxia Park Business fiyat listesi!

İstanbul Kartal’da yükselen Deluxia Park Business projesi "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede satışlar başladı. İşte Deluxia Park Business fiyat listesi...

Tuzla DKY Business satış ofisi adresi!

DKY Business projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçiriliyor. Ofislerin yer alacağı DKY Business projesi DKY İnşaat imzası taşıyor...

DKY Business Tuzla satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da konumlandırılan DKY Business Tuzla projesi ofis konseptinde dizayn edildi. DKY Business Tuzla satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Lila Kağıt, Business İstanbul’a taşınıyor!

Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Lila Kağıt da katıldı. Business İstanbul bloklarından üç kat satın alan Lila Kağıt, blokların iki katını yeni merkez ofisi olarak kullanırken diğer katı ise yatırım amaçlı değerlendirecek.

Business İstanbul’da kiralamalar başladı!

Business İstanbul’da firmalara kiralamalar başladı. 70 metrekareden 1.320 metrekareye kadar değişen A plus ofisler, en ileri teknolojik donanıma sahip bulunuyor.

Business İstanbul Haberi

Business İstanbul

Business İstanbul Genel Müdürü Yüksek Mimar Abbas Ayazoğlu, projenin ilk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığını söyledi.

Ayazoğlu, Business İstanbul'un ağırlıklı olarak Türkiye‘nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu tarafından tercih edilen bir ofis projesi olduğunu belirterek, 550 ofisten oluşan ikinci etaba başladıklarını söyledi.

Önümüzdeki dönemde bölgenin yıldızının daha da parlayacağını sözlerine ekleyen Business İstanbul Genel Müdürü Yüksek Mimar Abbas Ayazoğlu, Türkiye‘nin en büyük A plus ofis projesi olan Business İstanbul‘un ağırlıklı olarak İSO 500 kuruluşları tarafından tercih edildiğini söyledi.

Business İstanbul‘da ilk üç blok satışları tamamlandı ve ikinci etap çalışmaları başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek. Proje, yatırımcılara lokasyon ve teknolojik imkanlar başta olmak üzere birçok avantaj sağlayacak.

Gelişmiş teknolojik altyapı


Modern bir ofis projesinde...