29 / 03 / 2024

Büşra Pekin ve Ersay Üner

Büşra Pekin ve Ersay Üner

Büşra Pekin ve Ersay Üner çifti, Anadolu Yakası’ndaki Göksu Evleri’nden 2 milyon TL'ye 2 katlı bir villa satın aldı.

Deprem bölgesindeki çimento ve beton fiyatları yakın takipte! Bunu yapanlara 102 milyon TL ceza!

Deprem bölgesindeki yeniden inşa süreci devam ediyor. Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, çimento ve beton fiyatlarının yakından takip ettiklerini açıkladı.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış durdu! Sıra betoncular ve çimentocularda! 

İkinci el araba fiyatları geçtiğimiz aylarda sıfır otomobil fiyatlarının önüne geçmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan denetimler ve yeni yaptırımlarla otomobil piyasası normale döndü. Sıra inşaat sektöründe,  çimento ve beton fiyatlarına geldi. Fiyatların düşmesi için bakanlıktan müd

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Goldman Sachs Avrupa’yı uyardı: Çatışmalar enflasyon ve büyümeyi etkileyecek!

ABD yatırım bankası Goldman Sachs, Orta Doğu gerilimi gölgesinde enerji fiyatları stabil kalmazsa bu durumun Euro Bölgesi enflasyonu ve ekonomik büyümesi üzerinde önemli etkileri olabileceği uyarısında bulundu.

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Büşra Unutur, Cengiz Güvenç ve Yalçın Avcı ortaklığında kuruldu.

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak! Başvurular resmen başladı! 

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak. Başvurular resmen başladı, sakın kaçırmayın... 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Lento Hafriyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lento Hafriyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Büşra Ayata tarafından kuruldu.

Kurban fiyatlarını gören şoke oluyor! İşte 2023 kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan fiyatları!

Kurban Bayramı öncesi kurban fiyatların araştıran vatandaş şaşkına dönmüş durumda. Büyükbaş hayvan sayısındaki azalma ve maliyetlerdeki artış nedeniyle kurban fiyatları geçen yıla oranla yüzde 150 zamlandı.

AB, Türkiye için büyüme tahminini ve enflasyon oranını açıkladı

AB Komisyonu'nun "Avrupa Ekonomik Tahminleri 2023 İlkbahar" raporu yayımlandı. AB Komisyonu raporunda Türkiye ekonomisinin 2023 ve 2024 yıllarındaki büyüme ve enflasyon rakamları belli oldu.

Büşra Pekin ve Ersay Üner Haberi

Büşra Pekin ve Ersay Üner

Bu yaz evlenmeye karar veren Büşra Pekin ve sevgilisi Ersay Üner Göksu Evleri’nden iki katlı villa satın aldı.


Düğün hazırlıklarına başlayan çiftin, yazın dünyaevine girecekleri öğrenildi. Anadolu Yakası’nda iki katlı bir villa satın alan ikili, 2 milyon TL’yi gözden çıkardı. 






Tadilat çalışmalarına başlayan sevgililer, hem iç dekorasyonu hem de binanın dışını yeniliyor. 1.5 ayda tamamlanması planlanan inşaatla yakından ilgilenen çift, boş zamanlarını villada geçiriyor. Bir yandan da mobilya bakan ikili, tatlı bir telaşın içine...