25 / 04 / 2024

büyükçekmece karma konut projesi

büyükçekmece karma konut projesi

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Değerleme Departmanı Değerleme Uzmanı Delal Ekinci Büyükçekmece bölgesini analiz etti. Ekinci, Büyükçekmece'nin önümüzdeki senelerde İstanbul’un yeni gelişen ve talep gören bölgelerinden biri olacağını belirtti.

Büyükçekmece'de deprem riskli 304 konut yıkılıyor!

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm kapsamında deprem riski taşıyan 2 adada 22 bloktan oluşan toplam 304 konutun yıkım çalışmalarına başlandı.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece olası İstanbul depremine hazırlanıyor! Kentsel dönüşüm kapsamında şu ana kadar 48 bin konut yenilendi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, şu ana kadar Büyükçekmece’de 48 bin binanın yenilediğini açıklayarak çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı.

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!

Bahaş Holding Büyükçekmece’de 750 milyon TL’lik yatırımla 800 riskli konutu kapsayan, yaklaşık 65 bin metrekare büyüklüğündeki alanın dönüşümü için harekete geçti. 1450 konut ve 50 ticari alan bulunan Hilal Hill projesinin ilk etabında satışlar başladı.

Büyükçekmece'de 22 binden fazla konut yıkılarak yenilendi!

Büyükçekmece Belediyesi, depreme yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında bugüne kadar ilçe genelinde 22 binden fazla konutun yıkımını gerçekleştirdi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar izni iki katına mı çıkarıldı?

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi, ‘Avenue İstanbul’ adlı konut projesinde imar iznini usulsüz şekilde neredeyse iki katına yükseltti. Şirket 3 blok yerine 5 blok dikti. İBB emsalsiz ranta göz yumdu.

Büyükçekmece’de ruhsat verilen 13 ve 14 katlık konut projesine tepki!

Büyükçekmece'deki yazlık bölgesinde 13 ve 14 katlı binaların inşa edilmesine çevre sakinleri tepki gösterdi...

TOKİ'den Büyükçekmece'ye ucuz konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Büyükçekmece’de alt gelir grubu vatandaşlara yönelik bir sosyal konut projesini hayata geçireceklerini müjdeledi...

Emlak Konut Büyükçekmece'deki gayrimenkulünün 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  İstanbul Büyükçekmece Mimarsinan 4009 nolu parselin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Büyükçekmece'de 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükçekmece Belediyesi, Fatih Mahallesi'ndeki konut+ticaret imarlı arsayı satıyor. İhale 18 Aralık 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Büyükçekmece Belediyesi'nden 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükçekmece Belediyesi, Fatih Mahallesi'ndeki konut+ticaret imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 6 Kasım'da gerçekleşecek...

Emlak Konut Büyükçekmece yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükçekmece yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

büyükçekmece karma konut projesi Haberi

büyükçekmece karma konut projesi

Silivri-Çatalca-Arnavutköy-Esenyurt-Beylikdüzü ilçelerine ve Marmara Denizi’ne komşu olan Büyükçekmece ilçesi coğrafi lokasyonunun avantajı ile İstanbul İlinde karma projeleri ile ön plana çıkan ilçelerden biri niteliğindedir. İlçe sınırları içerisinde gerçekleşen karma fonksiyonlu projeler, villa tipi projelere sahip siteler, sanayi bölgeleri ve sahil düzenleme çalışmaları bu niteliğini destekler durumdadır. 

Bölge, Marmara Denizi’ne kıyısı olan ve D-100 Karayolu’nun geçtiği, yüksek erişilebilirliğe sahip, ksmen işlek ve hareketli bir bölgedir.


1984 yılından sonra Büyükçekmece’nin planlı, hızlı kentsel ve ekonomik gelişimi sonucu oluşan yeni iş imkânları nedeni ile yoğun bir nüfus artışı yaşanmaya başlanmıştır. Bu büyümenin sonucunda Büyükçekmece, 4 Temmuz 1987 tarihinde Bakanlar Kurulu Kararı ile Çatalca ilçesinden ayrılarak İlçe statüsüne kavuşmuştur. 1994 yılından itibaren Büyükçekmece kentsel gelişim açısından çok hızlı bir dönüşüme sahne olmuştur. Büyükçekmece, Marmara denizinde...