28 / 03 / 2024

Büyükçekmece Park Evleri çalışmaları

Büyükçekmece Park Evleri çalışmaları

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Büyükçekmece'deki tarihi Rum evleri restore edilecek!

Büyükçekmece ilçesinde yok olma tehdidi bulunan tarihi Rum evleri, çocuk ve kadın sanat evi olarak restore edilecek.

Büyükçekmece Prestige Evleri’nde fiyatlar 600 bin TL’den başlıyor!

Büyükçekmece’de Prestige Group imzasıyla yükselen prestij evlerinde daire fiyatları 600 bin TL’den başlıyor. Daireler ise hemen teslim ediliyor…

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye yeni sosyal tesis!

Büyükçekmece'ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanı inşa eden Büyükçekmece Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Büyükçekmece Yeşilyaka Su fiyat!

Teslimlerin 2019 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği Büyükçekmece Yeşilyaka Su Evleri'nde ön talepler toplanıyor. İşte Büyükçekmece Yeşilyaka Su fiyat listesi..

Avenue İstanbul Büyükçekmece teslim bilgisi!

Avenue İstanbul Evleri'nde fiyatlar 443 bin TL'den başlıyor. Avenue İstanbul Büyükçekmece teslim tarihi ne zaman?

Büyükçekmece Avenue İstanbul satış fiyatları!

Avenue İstanbul Evleri Gül İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirildi. Projede ön talepler toplanıyor...

Avenue İstanbul Evleri Büyükçekmece adres!

Avenue İstanbul projesinde teslimler 2019 yılında gerçekleşecek. Ön talep sürecinde olan proje İstanbul Büyükçekmece'de Gül İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Büyükçekmece Park Evleri çalışmaları Haberi

Büyükçekmece Park Evleri çalışmaları

İstanbul'da hızla devam eden kentsel dönüşüm projelerinin bir yenisi Büyükçekmece'de başladı. Kentsel dönüşüme örnek ilçe olarak gösterilen Büyükçekmece'de riskli binalar yenileniyor.


Büyükçekmece Fatih Mahallesi'nde 1971 yılında inşa edilen 7 bloklu ve 56 daireli Akçimento Konutları, "Kentsel Dönüşüm Risk Raporu" ile yıkıldı. Akçimento Konutlatı'nın yerine "Büyükçekmece Park Evleri" gelecek. 


Büyükçekmece Park Evleri temel atma töreninde konuşan Büyükçkemce Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Her deprem olduğunda aklıma fikrim hep 199 deprem, sonrasında inşa edilen bu ciddi hasarlı yapılardaydı" dedi. 



Posta...