24 / 04 / 2024

Büyükçekmece tüyap arası teleferik

Büyükçekmece tüyap arası teleferik

AK Parti İlçe Başkanlığı'nın davetlisi olarak Büyükçekmece'ye gelen Kadir Topbaş, Büyükçekmece sahilinden TÜYAP'a bir teleferik çalışması yaptıklarını açıkladı.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Büyükçekmece'deki Endem TV Kulesi, 152.1 milyon TL'ye satıldı: Türkiye’nin ilk televizyon kulesi!

Büyükçekmece'de TÜYAP Kitap Fuarı’nın hemen yanında bulunan ve Türkiye’nin ilk televizyon kulesi olan Endem TV Kulesi, 152 milyon 111 bin Türk Lirası bedelle FMC Gayrimenkul'e satıldı. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece'de 21.7 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi!

​​​​​​​T.C. Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Mimarsinan Mahallesi, 3306 parselde yer alan akaryakıt tesisini 21 milyon 730 bin TL'ye satıyor...

Büyükçekmece içme suyu havzasındaki kaçak yapılar yıkıldı!

İstanbul Büyükçekmece Göl'ünde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Büyükçekmece’de riskli yapılar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi beklenen Marmara depremi uyarılarını dikkate alarak, ilçedeki hasarlı ve riskli yapıları yeniliyor...

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Büyükçekmece tüyap arası teleferik Haberi

Büyükçekmece tüyap arası teleferik

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Büyükçekmece'de bir dizi programa katıldı. Başkan Kadir Topbaş'ın programlarından biri de Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve kanaat önderleriyle buluştuğu akşam yemeği oldu. Yoğun ilgi gösterilen programda konuşan Başkan Kadir Topbaş, "Bu birliktelik büyük bir millet olduğumuzun göstergesidir. Bu toprakların bireyleri olarak bir araya gelmek sevgi yumağı oluşturmak bizi geleceğe taşımaktadır" ifadelerini kullandı.


Beğenmiyorsan seçmezsin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye'nin ciddi mesafeler aldığını belirten Başkan Topbaş, "Sayın Cumhurbaşkanımız kaynakların doğru kullanıldığı zaman bu ülkenin neler başarabileceğini göstermiştir" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha çok yetki istediği yönündeki eleştirilerin haksızlık olduğunu ifade eden Başkan Topbaş, "Cumhurbaşkanımıza yapılan eleştirilerde daha çok yetki istediği söyleniyor. İyi de Cumhurbaşkanımız bunu kendisi için istemiyor ki. 2019'da yine seçim var. Beğenmiyorsan seçmezsin....