28 / 03 / 2024

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yahyalı’ya yaptırılacak olan ‘Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Yoğun yağış altında gerçekleştirilen temel atma törenine vatandaşların ilgisi büyüktü.

Kayseri'de lojmanların yerine park inşa edilecek!

Büyükşehir Belediyesi ile Askeriye arasında yapılan protokol gereğince Sivas Caddesi üzerinde (Büyükşehir Belediyesi yanı) bulunan askeri lojmanların ve iki villanın yıkımına başlandı...

Erciyes Dağı'na Cumhurbaşkanlığı Köşkü yapılacak!

Erciyes Dağı'na yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Köşkü ile Kongre Merkezi'nin tasarım çalışmaları devam ediyor...

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 2 arsayı satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 2 adet konut imarlı arsa satış ihalesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

İzmir Büyükşehir Belediye binası tartışma yarattı!

Geçtiğimiz sene 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 deprem sonrasında hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti tartışma yarattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer binanın yıkılmasını isterken  Mimarlar Odası İzmir Şubesi binanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım kararı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada şehirde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılarak yerine tarihi Hükümet Konağı ile bütünleşen sembolik bir başkanlık ve meclis binası yapılacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nda imar konuşuldu!

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde proje mesaisi başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela Teleferik Projesi ve Çal Mağarası ile ilgili süreçleri masaya yatırdı ve bu projelerdeki yol haritasını belirledi.

Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay kazandı...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Haberi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin yanısıra ilçe belediye başkanlarının katılımıyla yoğun yağış altında gerçekleştirilen temel atma törenine vatandaşların ilgisi büyüktü.


Törende ilk konuşmayı yapan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçelerine böylesine önemli ve anlamlı bir merkezi kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye teşekkür etti.


Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yoğun yağışa dikkat çekerek, ‘Rahmet altında rahmetli ve bereketli bir işin temelini atıyoruz’ dedi.


Konuşmasında 1,5 yıl önce yürürlüğe giren ve ‘Bütünşehir Yasası’ olarak bilinen yasanın faydalarına değinen Başkan Özhaseki, son bir yıl içinde 5 kez Yahyalı’ya geldiğine vurgu yaparak, “Buraya her geldiğimde Esat Başkanla ve diğer yetkililerle biraraya gelerek Yahyalı’nın nelere ihtiyaç duyduğunu tespit ettik ve çalışmalara başladık. Bunlar artık ete kemiğe bürünür hale geldi. TOKİ bölgesinin...