19 / 04 / 2024

Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy

Bir süredir Amerika'da yaşayan Çağatay Ulusoy son yatırımını Santa Monica'da yaptı. Yaklaşık 7 aydır dil eğitimi için Amerika'da bulunan Çağatay Ulusoy ev aldı.

Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya aynı eve taşındı ama!..

Çağatay Ulusoy - Serenay Sarıkaya aşkı dolu dizgin sürüyor. Ancak aynı eve taşınan ikilinin komşuları oldukça dertli! Genç çiftin evde gürültü yapması komşuları çok kızdırmış...

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy, sitede bahçeli ev arıyor!

Medcezir’de başrolleri paylaşan Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy artık ilişkilerini gizlemiyor.İki sevgilinin şehirden uzak, güvenlikli bir sitede, bahçeli ve eşyalı bir ev aradığı iddia ediliyor.

Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya Tuzla'da ev kiraladı!

Star Gazeetsi'nin haberine göre Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya Tuzla'da ev kiraladı. İddiaya göre Dizinin çekildiği İstanbul Tuzla'da villa kiralayan çiftin, aşk yuvasının 4 bin liralık kirasını Çağatay Ulusoy ödüyor...

Çağatay Ulusoy: Öncelikle dükkan almak istiyorum!

Çağatay Ulusoy: 5 kazanıyorsam 3’ünü mutlaka kenara atıyorum. Şu anda bir dükkana diktim gözümü. Ev almak istemiyorum, öncelikle bir dükkan almak istiyorum. Güzel merkezi bir yerde olacak. Kirasının getirisi iyi olacak. Yatırım amaçlı alacağım. Güzel insa

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Nade tarafından kuruldu.

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Karçın tarafından açıldı.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Namık Çağatay: Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra durumu değerlendiren Prof. Dr Namık Çağatay, “Marmara deniz tabanındaki fay 1766’dan bu yana kırılmamış. Kırılma zamanı geldi. Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir” diye açıklama yaptı…

Çağatay Ulusoy ticarete yatırım yapacak!

Çağatay Ulusoy, babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketleri olan Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup ticarete yatırım yapacak.

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

Yasin Çağatay Seçkin kimdir?

Yasin Çağatay Seçkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu. Peki Yasin Çağatay Seçkin kimdir? Yasin Çağatay Seçkin hangi işlerde görev aldı?

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Duygu Şarışın evi terk etti!

Çağatay Ulusoy’un sevgilisi oyuncu Duygu Şarışın, yaşadıkları tartışma sonrası birlikte oturdukları Zekeriyaköy’deki evi terk etti.

Çağatay Ulusoy Haberi

Çağatay Ulusoy

Bir süredir Amerika'da yaşayan Çağatay Ulusoy son yatırımını Santa Monica'da yaptı. Yaklaşık 7 aydır dil eğitimi için Amerika'da bulunan Çağatay Ulusoy ev aldı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ancak yeni projesiyle televizyonlara dönmeye hazırlanan Ulusoy, son yatırımını Los Angeles'ta yaptı.  Ünlü oyuncu, okyanus kenarında bir sahil kasabası olan Santa Monica'dan ev aldı. Ulusoy'un daire için 500 bin dolar (1 milyon 400 bin TL) ödediği konuşuluyor

'İş için Türkiye yaşamak için Amerika' diyen Ulusoy son reklam filminden 1 milyon 800 bin TL kazanmıştı.

Sevilen oyuncu geçtiğimiz günlerde Hollywood gecelerinde ünlü manken Bella Hadid ile aynı karede görüntülenmişti. 



Vatan



Haber Akşam gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Yaklaşık 7 aydır dil eğitimi için Amerika'da bulunan Çağatay Ulusoy, Santa Monica’dan ev aldı. Okyanus kenarındaki sahil kasabasındaki daire için oyuncunun...