23 / 04 / 2024

çamlıca villa fiyatları

çamlıca villa fiyatları

Evrim Kırmızıtaş: "Çamlıca'daki villalara yoğun ilginin en büyük sebebi; Çamlıca'nın konum itibariyle Avrupa yakasına çok yakın olması. Aslında İstanbul'un merkezi bir noktasında bulunması Çamlıca'nın değerini artırıyor" dedi

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Ala Çamlıca Konakları 11 Ocak'ta satışta! Yeni Proje!

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

Çamlıca Antwell Life Care Residence fiyat!

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Çamlıca Antwell Life Care projesinde dairelerin metrekere fiyatları 10 bin TL ile 12 bin TL arasında değişiyor...

Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar!

Toplam 1038 konuttan meydana gelen Exen İstanbul projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar 850 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ediliyor.

Çamlıca Sitesi ve Agena Park Konutları'nda 7.3 milyon TL'ye satılık 6 villa!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Büyükçekmece Çamlıca Sitesi ve Esenyurt'ta yer alan Agena Park Konutları'ndaki 6 villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 'nde toplam 88 adet konut ve 16 iş yeri açık artırma usulü ihale yoluyla satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap fiyatları ne kadar?

Başvuruların 18 Ağustos 2015 tarihine kadar kabul edileceği Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap Konutları'nda 88 ev satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap fiyatları ne kadar?

Çamlıca Konutları Gaziantep fiyatları!

Çamlıca Konutları Gaziantep fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede yer alan konutlar açık artırma usulü ile satışa çıkıyor.

çamlıca villa fiyatları Haberi

çamlıca villa fiyatları


Evrim Kırmızıtaş; jeofizik mühendisi olan, uluslararası şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra gayrimenkul danışmanlığını seçen genç bir girişimci. RE/MAX Piramit'te gayrimenkul danışmanlığı yapan Evrim Hanım, kısa sürede bu işte büyük başarılar elde etmiş. RE/MAX Dünya 7'ncisi, RE/MAX Avrupa 4'üncüsü, Nisan Mayıs-Haziran döneminde de RE/MAX Türkiye şampiyonu olan Evrim Hanım'ın hedefi ise; dünya şampiyonluğu...


Çamlıca bölgesinde villa pazarlaması konusunda uzmanlaşan Evrim Hanım, Gebze ve civarında sanayi bölgesi arsaları ile ticari plazalar konularında da önde gelen bir isim. Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (ASÎAD) Emlak Komitesi Başkanlığı'nı da yürüten Evrim Kırmızıtaş ile sektörü, sektördeki başarılarını ve hedeflerini konuştuk. 


Jeofizik mühendisi biri olarak gayrimenkul pazarlama işi nereden aklınıza geldi? 

Hayat tesadüflerle dolu aslında. Şu an mesleğimi yapan idealist bir jeofizik mühendisi olabilirdim ama tesadüfen...