29 / 03 / 2024

Çanakkale Sümerbank arazi

Çanakkale Sümerbank arazi

Çanakkale’de eski Sümerbank arazi ile ilgili Sümerkent Yapı Kooperatifi geçtiğimiz hafta sonu ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Çanakkale'deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi rezerv yapı alanı ilan edildi!

Çanakkale’deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı ilan edildi.

Çanakkale'de 2 arazi ile 1 arsa yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor! KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı! 

Çanakkale Milli Emlak, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Çanakkale Merkez'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çanakkale'de arazi satışları zirve yaptı! Fiyatlar bir senede iki katına çıktı! 

Çanakkale'de arazi satışları, Malkara-Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü’yle Çanakkale’ye erişimin kolaylaşmasını sağlayarak zirve yaptı.

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Milli Emlak'tan bu arsa telefondan ucuz! 4 bin TL'niz varsa sizin olabilir!

Milli Emlak, yatırımcıların dört gözle beklediği Mayıs 2023 arazi ihalelerinin ayrıntılarını resmi web sitesi üzerinden duyurdu.  Bu haberi duyan yatırımcılar da ihaledeki mali değeri yüksek arazilere sahip olma şansını yakalamak istiyorlar. 4 bin TL’den satışa sunulacak olan araziler, yatırımcıları

İl Özel İdare Çanakkale Behramkale'de arazi satacak! İhalesi 16 Şubat'ta!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi! İşte en çok artış yaşanan yerler...

Türkiye'de son senelerde hayata geçirilen mega projelerin arasında yer alan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşıldı. Köprü, Çanakkale bölgesindeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Artış en çok arazilerde göze çarpıyor...

1915 Çanakkale Köprüsü arazi fiyatlarını yükseltti!

Yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün çevresindeki araziler yatırımcıların radarına girdi. Bölgede yer alan arsa ve arazilerin fiyatları yüzde 100'ün üzerinde arttı. 

Arsa ve arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün çevresi gayrimenkul yatırımcılarının radarında. Bölgede yer alan Lapseki’de Mecidiye, Şevketiye ve Çardak’ta arazi fiyatlarında yüzde 150 artış gerçekleşti.

AOÇ arazisinde '2. kiralama ihalesi' iddiası!

Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yapılan Beştepe Külliyesi’nin karşısındaki arazi için özel ihale düzenlendiği öğrenildi. Otopark yapılması öngörülen alanı kimin kiraladığı duyurulmadı.

Çanakkale Gökçeada'da arazi ve ev satışları patladı! 

Turizmin önemli merkezlerinden biri olan Çanakkale'de bulunan Gökçeada'ya koronavirüs vakalarının az olması nedeniyse ilgi arttı. Adada arazi ve ev satışları arttı. 

Çanakkale Sümerbank arazi Haberi

Çanakkale Sümerbank arazi

Çanakkale’de geçtiğimiz haftalarda tartışma konusu olan ve AKP’yi karıştıran eski Sümerbank arazi ile ilgili Sümerkent Yapı Kooperatifi geçtiğimiz hafta sonu ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda imar plan tadilatı yapılması planlanan Sümerbank arazisi hakkında teknik bilgiler verilirken, projenin hayata geçirilebilmesi için 200 kişiye daha ihtiyaç duyulduğu ifade edildi. Proje için şu ana kadar 500 civarında kişinin talebi olduğu belirtilirken, 140 bin lira ile projede hisse sahibi olunabileceği belirtildi. 


Çanakkale’de AKP’li belediye meclisi üyelerini istifanın eşiğine getiren ve kamuoyunda tartışmalara neden olan Sümerbank arazisi hakkında bilgilendirmede bulunmak amacı ile geçtiğimiz hafta sonu ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde toplantı düzenlendi. Toplantıda Sümerkent Yapı Kooperatifi tarafından yapılmak istenen proje hakkında teknik bilgiler ÇOMÜ Mimarlık ve Tasarı Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kerkit,...