24 / 04 / 2024

çanakkale sümerbank son durum

çanakkale sümerbank son durum

Çanakkale’de eski Sümerbank arazi ile ilgili Sümerkent Yapı Kooperatifi geçtiğimiz hafta sonu ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Çanakkale'deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi rezerv yapı alanı ilan edildi!

Çanakkale’deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı ilan edildi.

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklilerine seyyanen zam müjdesi! Emekliler acilen kulislerden sızan son dakika yeni tarihe bakın

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklilerine seyyanen zam müjdesi... Emekliler acilen kulislerden sızan bu son dakika yeni tarihe bakın...

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

22 Mayıs 2023 son dakika deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

22 Mayıs Pazartesi deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi açıklandı mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 22 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

21 Mayıs 2023 son dakika depremler! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? İşte son depremler!

21 Mayıs Pazar son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte AFAD tarafından kaydedilen 21 Mayıs 2023 son dakika depremler!

20 Mayıs 2023 son dakika depremler! Nerede, ne zaman deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

20 Mayıs Cumartesi son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 20 Mayıs 2023 Cumartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

20 Mayıs Cumartesi son dakika altın fiyatları: 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç TL?

20 Mayıs Cumartesi son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Son dakika altın ve altın bilezik fiyatları...

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Altın, gümüş, petrol, buğday, mısırda son dakika! Emtia piyasasında dalga boyu yükseldi! Değerli metaller yükseldi mi? 

Geçtiğimiz hafta karışık bir seyrin hakim olduğu emtia piyasasındaki son durum açıklandı. Peki altın, gümüş, petrol, buğday, mısırda son durum ne?

çanakkale sümerbank son durum Haberi

çanakkale sümerbank son durum

Çanakkale’de geçtiğimiz haftalarda tartışma konusu olan ve AKP’yi karıştıran eski Sümerbank arazi ile ilgili Sümerkent Yapı Kooperatifi geçtiğimiz hafta sonu ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda imar plan tadilatı yapılması planlanan Sümerbank arazisi hakkında teknik bilgiler verilirken, projenin hayata geçirilebilmesi için 200 kişiye daha ihtiyaç duyulduğu ifade edildi. Proje için şu ana kadar 500 civarında kişinin talebi olduğu belirtilirken, 140 bin lira ile projede hisse sahibi olunabileceği belirtildi. 


Çanakkale’de AKP’li belediye meclisi üyelerini istifanın eşiğine getiren ve kamuoyunda tartışmalara neden olan Sümerbank arazisi hakkında bilgilendirmede bulunmak amacı ile geçtiğimiz hafta sonu ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde toplantı düzenlendi. Toplantıda Sümerkent Yapı Kooperatifi tarafından yapılmak istenen proje hakkında teknik bilgiler ÇOMÜ Mimarlık ve Tasarı Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kerkit,...