19 / 04 / 2024

Caner Erkin gayrimenkul

Caner Erkin gayrimenkul

Geçen yıl boşanan Caner Erkin ve Asena Atalay arasında sular durulmuyor. Atalay Erkin'in menkul, gayrimenkul ve futbol kulüplerinden alacaklarına ihtiyati tedbir konulmasını istedi. Mahkeme, davayı reddetti.

Gayrimenkul sektörüne dijital reklam etkisi: Rekabette avantaj sağlıyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO)Kurumsal İletişim Direktörü Caner Öner, emlak sektöründe doğru sosyal medya kullanımının rekabette önemli avantaj sağladığını söyledi.

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Sarı, Emre Arslan, Enis Erkin Evci ve Hasan Nurkan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Prodar İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodar İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Caner Dinçer tarafından kuruldu.

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Esenler'de Ayhan Aslan, Orhan Aslan, Bayram Yusuf Aslan, Gökalp Aslan ve Yusuf Caner Aslan ortaklığında kuruldu.

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Öz Prestij Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Prestij Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tülek, Ömer Caner ve Rafer Caner ortaklığında kuruldu.

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Mercan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri  Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Caner Aydoğdu tarafından kuruldu.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Yapı Sanatı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Sanatı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Öngören ve Cüneyt Öngören ortaklığında kuruldu.

3c Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

3c Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Yazıcıoğlu tarafından kuruldu.

Caner Erkin Çekmeköy'den 10 milyon TL'ye 4 ev aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, kızları Mihran Ela'nın geleceğine yatırım olarak, çok ünlü bir inşaat şirketinin Çekmeköy'deki projesinden tanesini 2.5 milyon TL'den, 4 ev satın aldı...

Caner Erkin'den Demand Gayrimenkul’e dava!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, Demand Gayrimenkul’un sahibi iş adamı Atalay Demirbaş'ın kendini dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Savcılık, Erkin’den mağduriyetini kanıtlaması gerektiğini isteyerek, dosyayı kapattı.

Caner Erkin gayrimenkul Haberi

Caner Erkin gayrimenkul

Geçen yıl Ocak ayında boşanan ünlü futbolcu Caner Erkin ve Asena Atalay'ın arasındaki dava bitmiyor. Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin’in menkul, gayrimenkul ve futbol kulüplerinden alacaklarına ihtiyati tedbir konulması için dava açtı. Mahkeme, Atalay’ın açtığı davayı reddetti.


Erkin'in menkul, gayrimenkul ve futbol kulüplerinden alacaklarına ihtiyati tedbir konulmasını isteyen Atalay, İstanbul Beykoz'daki 6 milyon dolarlık cam evi sattığını, hediye alınan Lamborgini Huracan, Porsche Carrera 911 Turbo, beyaz-kırmızı Porsche, beyaz Ferrari, beyaz Mercedes, beyaz Mercedes G otomobili de elinden aldığını iddia etti. 


Erkin'in avukatı Emrah Pamuk, Atalay'ın imzaladığı boşanma protokolüne aykırı davrandığını belirterek davanın reddini istedi. Mahkeme, Asena Atalay'ın açtığı davayı...