19 / 04 / 2024

Caprice Gold Maldivler iletişim

Caprice Gold Maldivler iletişim

Maldivler' in Kofenbe Adası ' nda 300 milyon dolar yatırım bedeli ile Jetpa Holding tarafından hayata geçirilen Caprice Gold Maldivler iletişim bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz....

Caprice Gold Maldivler resimleri!

Caprice Gold Maldivler resimleri ve bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Caprice Gold Maldives'te açılışın 25 Ekim 2014 tarihinde olması öngörülüyor

Caprice Gold Maldivler'de peşin ödemeye yüzde 36 indirim!

Caprice Gold Maldivler'de peşin ödemeye yüzde 36 indirim uygulanıyor. Kişi başı günlük ücretin 99 Euro'dan başladığı Caprice Gold Maldivler projesinin açılış tarihi 25 Ekim olarak belirlendi...

Caprice Gold Maldivler iletişim! 30 Ocak'ta rezervasyonlar başlıyor!

Caprice Gold Maldivler iletişim ve proje bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 30 Ocak'ta rezervasyonların başladığı Jetpa Holding Caprice Gold Maldivler projesi Kofenbe Adası'nda inşa ediliyor...

Caprice Gold Maldivler! Rezervasyon alımları 30 Ocak'ta!

Jetpa Holding'in Caprice Gold Maldivler projesinde rezervasyon alımları 30 Ocak'ta başlıyor. Kofenbe Adası'nda yükselen Caprice Gold Maldivler otel projesinde kişi başı fiyat 99 Euro...

Caprice Gold davasına bilirkişi atandı!

Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler dolandırıcılık davasına bilirkişi atandı. Duruşma dosyadaki eksiklerin giderilmesi için ertelendi. 

Caprice Gold mağdurlarından imza kampanyası!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları Fadıl Akgündüz için bir imza kampanyası başlattı, imza kampanyasına 201 kişi katıldı.

Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold davası 2 Eylül'e ertelendi!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası görüldü!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına başlandı.

Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi!

Dolandırıcılıktan tutuklanan Fadıl Akgündüz’ün 5 haftada 60 bin kişiye yer sattığı iddia edilen Maldivler’deki Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi.

Caprice Gold mağdurları yarın miting yapacak!

Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı Caprice Gold projesinden devremülk alan vatandaşlar yarın saat 13:00'de Bayrampaşa'daki Caprice Gold önünde toplanıp bir basın açıklaması yapma kararı aldı.

Caprice Gold Gayrimenkul için kayyum talebi!

Fadıl Akgündüz ile ablası Avniye, eniştesi İbrahim ve bir dönem yeğeni Mehmet Salim Obut’un yönettiği Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Tic. Ltd. şirketine kayyum atanması için başvuru yapıldı.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

Caprice Gold'a yabancı ortak aranıyor!

Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold 5 yıldır tamamlanamadı. Caprice Gold mağdurlarının yaptığı son açıklamaya göre Caprice Gold Bayrampaşa projesi için yabancı ortak aranıyor.

Caprice Gold Maldivler Otel'e 50 bin TL dini istismar cezası verildi!

Fadıl Akgündüz'e ait Caprice Gold Maldivler Otel'e Reklam Kurulu tarafından 'dini duyguları istismar' cezası verildi. Reklam Kurulu, otel reklamlarının durdurulmasını, 50 bin TL para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Caprice Gold mağdurlarından Taksim eylemi kararı!

İsmi kağıt üzerinde kalan projelerle anılan Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği Caprice Gold Bayrampaşa projesinde mağdur olan yatırımcılar Taksim'deki inşaat mağdurları eylemine katılma kararı aldı...

Caprice Gold mağdurlarından Akgündüz’e suç duyurusu!

Caprice Gold’dan devremülk alanlar, projeyi 5 yıldır teslim etmeyen Fadıl Akgündüz’ü mahkemeye verdi. Doğan Bakırcı, “Biz Akgündüz’ün tamamen bu işi bırakıp kaçtığını düşünüyoruz.” dedi.

Caprice Gold mağdurlarından helal otel iddiası!

Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold adını verdiği devremülkünden daire alıp mağdur olanlar, şimdi de haklarına karşılık kendilerine “helal otel” adlı projeden daire pazarlanmaya çalışıldığını söyledi. Mağdurlar, “Bu bize Fadıl Akgündüz’ün yeni bir oyunu.” dedi

Caprice Gold Maldivler iletişim Haberi

Caprice Gold Maldivler iletişim

Caprice Gold Malpler iletişim bilgisini paylaşmadan önce proje hakkında detaylı bilgi verelim. 


Jetpa Holding tarafından 300 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen Caprice Gold projesi Malpler Kofenbe Adası'nda inşa ediliyor. 


Caprice Gold Malpler 600 adet oda, 107 adet müstakil villa ve 250 adet özel plajdan oluşuyor. 


Jetpa Holding projesi Malpler Caprice Gold projesinde ortak kullanım alanları bay - bayan olarak ayrılıyor. 


Caprice Gold Malpler'de fiyatlar kişi başı günlük 49 eurodan başlıyor.Ulaşım dahil günlük konaklama fiyatı ise 99 euro olarak belirlendi. 


Caprice Gold Malpler iletişim!

Telefon: 444 44 25



Caprice Gold Malpler iletişim!

Web: www.capricemalpes.com

Belemir...