27 / 04 / 2024

çarşambada dönüşüm başladı mı

çarşambada dönüşüm başladı mı

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçede 3 bölgede uygulayacakları kentsel dönüşüm çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Manisa Şehzadeler'deki 2 bin 300 konutluk dönüşüm başladı!

Manisa Şehzadeler'de 365 dönümdeki 2 bin 300 konutu kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında 605 konut ve 54 ticari alan inşaatı için çalışmalar başladı.

Kahramanmaraş Kültürpark'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 2022 yılında Kahramanmaraş'ta yapmayı planladıkları kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Eyüpsultan’da kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başlatıldı.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm başladı!

İzmir'e bağlı Narlıdere'de kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk etap başladı. Kentsel dönüşüm çalışmalarının iki sene sürmesi bekleniyor. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Tuzla'ya bağlı İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım gerçekleşti. 

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Aksaray'da kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım başladı. 

çarşambada dönüşüm başladı mı Haberi

çarşambada dönüşüm başladı mı

Çarşamba İlçesi’nde Orta Mahalle, Hasbahçe, Helvacalı ve Bafracalı Mahalleleri’nde 27.37 hektar (273 dönüm) alanda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalar başlıyor. Hak sahipleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Proje kapsamında konut, otoparklar, ticari alanlar, sosyal alanlar, cami, sağlık merkezi ve eğitim alanları yapılacağını kaydetti.



DÜNDAR, “ÇARŞAMBA BÜYÜK BİR KÖY GÖRÜNÜMÜNDEYDİ”


Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen proje tanıtım toplantısında konuşan Başkan Dündar, Çarşamba’daki değişime dikkat çekti. Başkan Dündar, “Yeşilırmak üzerine Cumhuriyetin ilk yıllarında 1930’lu yıllarda yapılmış olan 7 metre genişliğinde ki köprüden, kıyılarında baraka yapıların bulunduğu büyük bir köy görünümündeki Çarşamba gerçeğinden bu günlere geldik. Biz 2004 yılında belediye yönetimine talip olurken bundan 30 – 40 yıl önce yapılmış olan sebze hali, otobüs terminali ve stadyumu taşıyacağımızı, Yeşilırmak şehri...