27 / 04 / 2024

Çaycuma imar

Çaycuma imar

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İstasyon Mahallesinde belediyece yapılan 18 uygulaması mahalle sakinlerine bilgi verdi. Kantarcı “Amacımız sağlıklı bir kentleşme yaratmak” dedi.

Çaycuma’nın imar sorunları çözülecek!

Çaycuma Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı toplantıda yaptığı konuşmada; “ Verdiğimiz her hizmeti kimseyi kayırmadan herkese eşit olarak yapmaya çalışıyoruz.“dedi.

Çaycuma'da imar sorunları konuşuldu!

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İstasyon Mahallesinde belediyece yapılan 18 uygulaması mahalle sakinlerine bilgi verdi. Kantarcı “Amacımız sağlıklı bir kentleşme yaratmak” dedi.

Çaycuma Belediyesi toplantısında imar planları konuşuldu!

Çaycuma Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı başkanlığında toplanan mecliste ilk olarak tüm şehitler için saygı duruşu yapıldı.

Çaycuma'da yapılan imar revizyonu komisyona havale edildi!

Çaycuma geneline Yapılan İmar Planı Revizyonu”na gelen itiraz dilekçeleriyse 19 Ocak 2016’da yapılacak ocak ayı ikinci bileşimine kadar sonuçlandırılmak üzere İmar Komisyonuna havale edildi.

Zonguldak Çaycuma'da yeni imar planı bilgilendirmesi!

Yüklenici Şehir Plancısı Tuğberk Altınalan tarafından, ilgili yasa ve yönetmelikler ile şehircilik prensipleri doğrultusunda hazırlanan, nazır imar planı paftaları Çaycuma Belediyesi tarafından ilan edildi.

Zonguldak Çaycuma'ya yeni imar planı!

Yeni çevre yolları, kentsel ve çevresel alanlarla Çaycuma’yı 2035 yılına hazırlayan yeni imar planı tanıtım toplantısında köprüler ve çevre yolu büyük ilgi gördü.

Zonguldak Çaycuma’ya yeni imar planı!

Çaycuma’da yeni imar planı slayt sunum ile tanıtıldı.Yeni çevre yolları, kentsel ve çevresel alanlarla Çaycuma’yı 2035 yılına hazırlayan yeni imar planı tanıtım toplantısında köprüler ve çevre yolu büyük ilgi gördü.

Erdoğan Bayraktar: Van'da imar fırsatçılığı yapanlara inanmayın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Van'da imar fırsatçılığı yapan insanlar olduğunu dile getirdi...

Erdoğan Bayraktar: İmar fırsatçılığı konusunda uyardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: ''Van'da imar planlarını Bakanlığa onaylatacaklarını söyleyerek, halktan para sızdıran bazı kesimlerin olduğu yönünde ciddi şikayetler aldık''

Okmeydanı’nda imar sorunu çözüldü!

Okmeydanı’nda 50 yıllık imar sorunu çözüldü. Bölgenin imar planları İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylandı

Altınşehir'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yaklaşık 120 bin 500 dönümlük bölgeye ilişkin imar kararını kabul etti

Başakşehir Güvercintepe’nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir ilçesine bağlı Güvercintepe Mahallesi’nde toplam 3 bin 500 dönümlük alanda şu an 120 bin nüfusun yaşadığı gecekondu bölgesine imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı. Kararla bölgeye yüzde 15 ile yüzde 60 arasında imar artışı verildi

Güzelyalı'daki "imar planında usulsüzlük" iddiası!

Mudanya ilçesine bağlı Güzelyalı beldesinde 5 yıl önce inşaat yapacak bir müteahhitten imar planlarında değişiklik yapılması için para istendiği iddiasıyla, beldenin eski belediye başkanının da aralarında bulunduğu 3 kişinin yargılanmasına devam...

Çaycuma imar Haberi

Çaycuma imar


Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İstasyon Mahallesinde belediyece yapılan 18 uygulaması mahalle sakinlerine bilgi verdi. Kantarcı “Amacımız sağlıklı bir kentleşme yaratmak” dedi.  Çaycuma Belediyesi,İstasyon Mahallesi’nde, 48 hektar alanda,İmar Kanunun 18. maddesine göre uygulama yaptı. Geçen yıl yapılan imar planı revizyonuna göre, İstasyon Mahallesi’nde, yeni imar parselleri oluşturmak amacıyla yapılan uygulamayla ilgili, semttekibir kahvehanede, bilgilendirme toplantısı yapıldı. Belediye basın bürosundan verilen habere göre Toplantıya Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın yanı sıra, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Mehmet Dada da katıldı. Mahalle halkının yoğun katılım gösterdiği toplantıda, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Mehmet Dada ile birlikte vatandaşların sorularını yanıtlayan Başkan Kantarcı,kenti sağlıklı bir şekilde geliştirmeamacında olduklarını, yasaların kendine verdiği yetkiyi adaletli bir şekilde uygulayarak Çaycuma’da yeni yaşam alanları oluşturduklarını söyledi. 



Başkan Kantarcı...