24 / 04 / 2024

Çayırhan enerji üretim ve kömür rezerv alanları

Çayırhan enerji üretim ve kömür rezerv alanları

Elektrik Üretim AŞ'nin (EÜAŞ) Ankara'nın Nallıhan ilçesi Çayırhan mevkisinde bulunan enerji üretim ve kömür rezerv alanlarının özelleştirme ihalesinin ön yeterlilik ve teklifi için 4 katılımcı başvuruda bulundu.

Küresel ham çelik üretimi ekim ayında yıllık yüzde 0,6 oranında yükseldi

Küresel ham çelik üretimi, ekim ayında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 0,6 yükselerek 150 milyon tona kadar çıktı. Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel), ekim ayı ham çelik üretim verilerini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları..

Vencut Enerji Üretim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vencut Enerji Üretim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Burak Bıyıklı tarafından kuruldu.

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Emin Demir, Bülent Özgür Kılıç ve Reşat Alp Başar ortaklığında kuruldu.

Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 'nin merkez nakli yapıldı!

Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 'nin merkezi Ümraniye’de yapıldı.

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Oyanık, Caner Yenersoy ve Serap Domaç ortaklığında kuruldu.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Era Proliz Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Era Proliz Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cengiz Özdemir, Cengiz Esmen ve Fatıma Zehra Çalışkan ortaklığında kuruldu. 

Yayla Enerji'nin Sincan'daki arazisinin imar planı askı süreci tamam!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret'in Ankara Sincan'daki arazisinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı ve askı süreci tamamlandı...

Ankara Nallıhan Çayırhan TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Nallıhan Belediyesi Çayırhan Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 44 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkarılıyor. 

Sun İstanbul İnşaat Petrol ve Enerji Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun İstanbul İnşaat Petrol ve Enerji Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Yazdanparast ve Farokh Foghanishemreni tarafından kuruldu.

Science Enerji Üretim Ve Akıllı Şehir Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Science Enerji Üretim Ve Akıllı Şehir Sistemleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Turan tarafından kuruldu. 

Çayırhan enerji üretim ve kömür rezerv alanları Haberi

Çayırhan enerji üretim ve kömür rezerv alanları

Elektrik Üretim AŞ'nin (EÜAŞ) Ankara'nın Nallıhan ilçesi Çayırhan mevkisinde bulunan enerji üretim ve kömür rezerv alanlarının özelleştirme ihalesinin ön yeterlilik ve teklifi için 4 katılımcı başvuruda bulundu. 


Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB) yapılan açıklamaya göre ön yeterlilik ve teklif için başvuran katılımcılar şöyle: Fina Enerji Holding AŞ, IC İçtaş Enerji Yatırım Holding AŞ, Kolin-Kalyon Enerji - Çelikler Ortak Girişim Grubu, Limak Yatırım Enerji Üretim İşletme Hizmetleri ve İnşaat...