19 / 04 / 2024

Çekmeköy Seyir terası projesi

Çekmeköy Seyir terası projesi

Çekmeköy Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Seyir Tepesi'nde projelendirme çalışmaları devam ediyor. Çekmeköy Seyir Tepesi'nin inşaatının yıl içinde başlaması planlanıyor.

Çekmeköy Ormanköy’ün bahçe villa ve teras loftlarına yoğun talep!

Koronavirüsle değişen tüketici tercihleri sağlıklı evlere yöneldi. Dap Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Ormanköy projesinin bahçe vilları ve loft dairelerine yoğun talep geldi...

Trabzon Çal Mağarası'na seyir terası inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

Ordu'nun seyir terasına 20 milyon liralık yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Boztepe'nin turistik cazibesinin artırılması için 20 milyon liraya hayata geçirilen seyir terası konumundaki Boztepe'yi ziyaret etti.

Çekmeköy Seyir Kulesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde deniz seviyesinden 270 metre yükseklikte hayata geçirilen Çekmeköy Seyir Tepesi'nde çalışmaları sürüyor.

Uzungöl'e seyir terası yapım işi ihale edilecek!

AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu, "Göle hakim bir alanda 2017 yılı için çelik konstrüksiyon üzeri ahşap kaplama seyir terasının projesi onaylandı ve yapım işinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek" dedi.

İzmir Pasaport'taki seyir terası inşaatına inceleme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pasaport’taki seyir terasını yeniden inşa ediyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri bölge için inceleme başlattı.

Çankırı'da cam seyir terası yapılıyor!

Çankırı Belediyesi tarafından 100 metre yükseklikte yapılan cam seyir terasının, Türkiye'nin en fazla taban alanına sahip seyir terası olacağı bildirildi. Belediye Başkanı İrfan Dinç, proje hakkında açıklama yaptı.

Ordu Boztepe'ye 800 kişilik seyir terası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, adına türküler yakılan, her yıl yerli ve yabancı binlerce turistin ziyaret ettiği, 520 rakımlı Boztepe'ye 800 kişilik dev seyir terası kuruyor.

Çekmeköy Seyir Tepesi'nin inşaatı yıl içinde başlıyor!

Çekmeköy Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Seyir Tepesi'nde projelendirme çalışmaları devam ediyor. Çekmeköy Seyir Tepesi'nin inşaatının yıl içinde başlaması planlanıyor.

Teras Koru Evleri Çekmeköy satılık!

Teras Koru Evleri Çekmeköy satılık dairelerin fiyatları 299 bin liradan başlıyor. İnanlar İnşaat projesi Terrace Koru Evleri'nde 150 adet daire yer alıyor...

Çekmeköy Teras Koru ev fiyatları!

Çekmeköy Teras Koru ev fiyatları 302 bin TL'den başlayarak değişiyor. 13 milyon yatırım bedeline sahip olan İnanlar İnşaat projesi Terrace Koru, 2017'nin sonunda teslim ediliyor...

Bozdoğan Su Kemeri’ne seyir terası mı yapılacak?

Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Kahraman, Bozdoğan Su Kemeri’ne seyir terası projesine karşı çıkıyor. Kahraman, “Daha sonra başka ticarî işletmeler de yapılacaktır.” diyor.

Çankaya'nın seyir terası açıldı!

Ayten Çinitaş'ın haberine göre; Çankaya Belediyesi'nin Maltepe'deki Yerleşkesi içerisine inşa edilen 11 metre yüksekliğindeki " seyir terası " özellikle fotoğrafçılar için muhteşem bir Anıtkabir manzarası sunuyor.

Çekmeköy Seyir terası projesi Haberi

Çekmeköy Seyir terası projesi


Çekmeköy Belediyesi'nin Çekmeköy Merkez mahallesinde hayata geçireceği Seyir Tepesi'nde projelendirme çalışmaları devam ediyor. Çekmeköy Seyir Tepesi'nin inşaatının yıl içinde başlaması planlanıyor.


Deniz seviyesinden 270 metre yüksekliğindeki tepede yapılacak olan seyir tepesi Çekmeköy Bölgesinin sosyal tesis ihtiyacını karşılayacak.


Üçüncü Çamlıca Tepesi olarak ifade edilen Çekmeköy Seyir Tepesi; Çekmekule olarak da anılıyor. Çekmeköy Seyir Tepesi içinde park ve yeşil alanlar, biyolojik gölet, hobi bahçeleri, tenis kortu, tematik yürüyüş parkurları, bisiklet parkuru, futbol ve basketbol sahası bulunacak. 




Ceren...