19 / 03 / 2024

Celal Koloğlu İNTES

Celal Koloğlu İNTES

İnşaat firmalarının özellikle Pursaklar ve Dikmen Vadisi projeleriyle kentsel dönüşüm hamlesi başlattıklarını anlatan Koloğlu. diğer yandan ise şehrin doğu aksında, Mamak'ta ciddi bir dönüşümün söz konusu olduğunu vurguladı.

Celal Koloğlu kimdir?

1977 yılından bu yana Kolin İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve 2005 yılından beri ASO YK Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Celal Koloğlu kimdir? Celal Koloğlu, İNTES başkanı mı olacak? İşte yanıtı...

Türk ihracatçılar Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor!

Güneydoğu Anadolu'daki hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri üreticileri, her geçen gün ihracatı artan Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Celal Kadooğlu, “Afrika'ya gidebilecek çok ürünümüz var” dedi.

Deprem ve sel felaketlerine rağmen Güneydoğu Anadolu ihracatta şaha kalktı!

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, “Bölgede 6 ayda 5,3 milyar dolarlık ihracat gerçekleşti. Bu rakamın yüzde 28,8’ini birlik olarak biz gerçekleştirdik” dedi.

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Livaoğlu tarafından kuruldu.

Celka Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Celka Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Celal Kadooğlu tarafından kuruldu.

Ademoğlu Nakliyat Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademoğlu Nakliyat Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ademoğlu tarafından kuruldu.

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Ev alırken kriterler değişti!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, büyüklük gibi unsurlardan ziyade binanın yapı ve malzeme kalitesini sorgulaması gerektiğinden bahsetti.

Ramisoğlu Turizm Oto İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramisoğlu Turizm Oto İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Celal Umuç tarafından kuruldu.

Celal Koloğlu'ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "Milletin zaferiyle sonuçlanan hain darbe girişimi, bir ve beraber olduğumuzda ne kadar güçlü, ne kadar büyük ve ne kadar güzel bir ülke olduğumuzu ortaya koymuştur." dedi.

Berşev İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berşev İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustamehmetoğlu tarafından kuruldu.

Celal Koloğlu'ndan iş dünyasına 'umutsuzluğa kapılmayın' mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "İş dünyası olarak bize düşen birlik olmak, umutsuzluğa kapılmadan çalışmalarımızı sürdürmek ve istihdamın korunması için gereken hassasiyeti göstermektir" dedi

Celal Koloğlu'dan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketine destek!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu,  "Devletimiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışma hayatı için son derece kıymetli tedbir ve teşvikleri içeren düzenlemeleri de ivedilikle hayata geçirdi." dedi.

İNTES'ten 'Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'ne destek!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, Ekonomik İstikrar Kalkanı olarak adlandırılan paket ile ayrılacak 100 milyar liralık kaynağın süreçten etkilenen öncelikli sektörler başta olmak üzere iş dünyasını rahatlatacağını söyledi.

Celal Koloğlu İNTES Haberi

Celal Koloğlu İNTES

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, Ankara'da ikamet edenlerin çok farklı tercihlere dayanarak konut seçimi yaptıklarını söyledi. Koloğlu, "Beş yıl sonra Ankara'nın, gelişmiş ülkelerin örnek kentleri gibi, son derece modern ve çevre bilincini ön planda tutan yapısıyla çok daha çekici bir Başkent olacağına inanıyorum"...