19 / 03 / 2024

Celal Koloğlu kim

Celal Koloğlu kim

İnşaat dünyası, yurtdışında çalıştırdığı işçilere "çifte" ödeme yapmaktan şikayetçi. İNTES Başkanı Celal Koloğlu, "Yurtdışında tüm yasal haklarını alan çalışanlar Türkiye'ye dönünce yine dava açıyorlar. Böylece çifte ödeme yapıyoruz" dedi.

Türkiye büyük hedeflere inşaat sektörü ile yürüyecek!

Celal Koloğlu, ''Türkiye’nin büyük hedeflere inşaat sektörü ile yürüyebileceğine şüphe yoktur. İnşaat sektörü büyüdükçe Türkiye de büyümeye devam edecek, yurt dışında da üstün başarılar göstererek yeni işler almaya devam edecektir'' dedi.

Celal Koloğlu kimdir?

1977 yılından bu yana Kolin İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve 2005 yılından beri ASO YK Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Celal Koloğlu kimdir? Celal Koloğlu, İNTES başkanı mı olacak? İşte yanıtı...

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Türk ihracatçılar Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor!

Güneydoğu Anadolu'daki hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri üreticileri, her geçen gün ihracatı artan Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Celal Kadooğlu, “Afrika'ya gidebilecek çok ürünümüz var” dedi.

Deprem ve sel felaketlerine rağmen Güneydoğu Anadolu ihracatta şaha kalktı!

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, “Bölgede 6 ayda 5,3 milyar dolarlık ihracat gerçekleşti. Bu rakamın yüzde 28,8’ini birlik olarak biz gerçekleştirdik” dedi.

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Livaoğlu tarafından kuruldu.

Celka Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Celka Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Celal Kadooğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Ademoğlu Nakliyat Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademoğlu Nakliyat Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ademoğlu tarafından kuruldu.

Konut ve kira krizinde suçlu kim?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Sadi Özdemir, bugünkü köşe yazısında konut ve kira sorununu kaleme aldı.

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Celal Koloğlu kim Haberi

Celal Koloğlu kim
İnşaat dünyası, yurtdışında çalıştırdığı işçilere "çifte" ödeme yapmaktan şikayetçi. İNTES Başkanı Celal Koloğlu, "Yurtdışında tüm yasal haklarım alan çalışanlar Türkiye'ye dönünce yine dava açıyorlar. Böylece binlerce dava var. Çifte ödeme yapıyoruz" dedi. Bir sektör yetkilisi de, "Sadece bir şirkette bu nedenle açılan dava sayısı 4 bini geçiyor" dedi. İNTES'in geleneksel buluşmasında soruna dikkat çeken Koloğlu, sözlerine, "Firmalarımız ile işçileri arasında yargıya intikal eden uyuşmazlıklar yaşanıyor ve bunların sayısı her gün artıyor" diyerek başladı. Firmaların yurtdışına götürdükleri çalışanlarıyla sözleşme imzaladığını belirten Koloğlu şöyle devam etti: "Yurt içinde 2 bin TL'ye çalışan bir ustaya, yurtdışında 2 bin dolar ücret veriliyor. Yapılan iş sözleşmelerinde de çalışılan ülke mevzuatının uygulanacağı belirtiliyor. Bu kapsamda çalışanlar, işverenlerinden tüm yasal haklarını ve alacaklarını alıyorlar. Ancak yine...