25 / 04 / 2024

Celal Koloğlu

Celal Koloğlu

Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Koloğlu: "Çayırhan'da 1,1 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirilecek. Toplam kapasitesi 800 megavatlık santralde 500 kişi, bin 500 kişi de kömür çıkarma işleminde olmak üzere toplamda 2 bin kişiye istihdam sağlanacak" dedi.

Konut kredisindeki değişikliler satın alma kararlarını etkileyecek!

Celal Koloğlu: "EKK'da konut kredisinde ilişkin alınan kararlar orta ve alt gelir grubundaki tüketicilerin konut satın alma kararlarını etkileyecek olan bu uygulama, birikimlerin bu yönde kullanılmasını teşvik edecek nitelik taşımaktadır." dedi.

Celal Koloğlu: İnşaat sektöründe sadece belgeli işçi çalışabilecek!

Türkiye’de ölümlü iş kazalarının en fazla yaşandığı inşaat sektöründe, 26 Mayıs 2016 tarihinden itibaren mesleki yeterlilik belgesi olmadan işçi çalıştırılamayacak.

Faruk Çelik, İntes Başkanı'nı makamına kabul etti!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu'nu kabul etti.

İNTES Başkanı Koloğlu: 'İş güvenliğinde teşvikler yetersiz'

Son yıllarda ulaştırma, enerji ve tarımsal altyapıda yapılanma sürecinin dev projeleri hayata geçirdiğini söyleyen İNTES Başkanı Celal Koloğlu, kur hareketlerininse, maliyet artışına yol açtığını kaydetti

Celal Koloğlu: Her önüne gelen müteahhit oluyor!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, iş sağlığı ve güvenliği konusunda yaşanan aksaklıklara değinerek; “Her önüne gelenin müteahhit olabildiği bir sistemde çalışıyoruz” dedi.

Celal Koloğlu: İnşaat sektörü ekonominin kilidi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, Ankara'nın ekonomiye katkısının her geçen gün arttığını belirterek, özellikle konut alanında gerçekleşen yatırımlarla tüm Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Celal Koloğlu: İnşaat sektörü ekonomi kilidi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, Ankara'nın ekonomiye katkısının her geçen gün arttığını belirterek, özellikle konut alanında gerçekleşen yatınmlar ile tüm Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Turkol Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Turkol Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Celal Koloğlu tarafından 37 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi'nde kuruldu.

Celal Koloğlu: 2014 inşaat sektörü için risk ve fırsat yılı!

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları ile en önemli iki sivil toplum kuruluşu olan İNTES ve Türk Müteahhitler Birliği, inşaatın 2013 yılını değerlendirirken 2014'e ilişkin beklentilerini anlattı. Koloğlu: "2014 inşaat sektörü için risk ve fırsat yılı" de

Türk ihracatçılar Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor!

Güneydoğu Anadolu'daki hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri üreticileri, her geçen gün ihracatı artan Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Celal Kadooğlu, “Afrika'ya gidebilecek çok ürünümüz var” dedi.

Deprem ve sel felaketlerine rağmen Güneydoğu Anadolu ihracatta şaha kalktı!

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, “Bölgede 6 ayda 5,3 milyar dolarlık ihracat gerçekleşti. Bu rakamın yüzde 28,8’ini birlik olarak biz gerçekleştirdik” dedi.

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Livaoğlu tarafından kuruldu.

Celka Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Celka Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Celal Kadooğlu tarafından kuruldu.

Ademoğlu Nakliyat Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademoğlu Nakliyat Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ademoğlu tarafından kuruldu.

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Ev alırken kriterler değişti!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, büyüklük gibi unsurlardan ziyade binanın yapı ve malzeme kalitesini sorgulaması gerektiğinden bahsetti.

Ramisoğlu Turizm Oto İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramisoğlu Turizm Oto İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Celal Umuç tarafından kuruldu.

Celal Koloğlu'ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "Milletin zaferiyle sonuçlanan hain darbe girişimi, bir ve beraber olduğumuzda ne kadar güçlü, ne kadar büyük ve ne kadar güzel bir ülke olduğumuzu ortaya koymuştur." dedi.

Berşev İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berşev İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustamehmetoğlu tarafından kuruldu.

Celal Koloğlu'ndan iş dünyasına 'umutsuzluğa kapılmayın' mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "İş dünyası olarak bize düşen birlik olmak, umutsuzluğa kapılmadan çalışmalarımızı sürdürmek ve istihdamın korunması için gereken hassasiyeti göstermektir" dedi

Celal Koloğlu'dan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketine destek!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu,  "Devletimiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışma hayatı için son derece kıymetli tedbir ve teşvikleri içeren düzenlemeleri de ivedilikle hayata geçirdi." dedi.

İNTES'ten 'Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'ne destek!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, Ekonomik İstikrar Kalkanı olarak adlandırılan paket ile ayrılacak 100 milyar liralık kaynağın süreçten etkilenen öncelikli sektörler başta olmak üzere iş dünyasını rahatlatacağını söyledi.

Celal Koloğlu Haberi

Celal Koloğlu

Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Celal Koloğlu, özelleştirme ihalesine en düşük teklifi veren katılımcı oldukları Çayırhan'da toplamda 800 megavatlık bir santral kurulacağını belirterek, "Burada 1,1 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirilecek. 500 kişi santralde, bin 500 kişi kömür çıkarma işleminde çalışmak üzere toplamda 2 bin kişiye istihdam sağlanacak." dedi. 


Çayırhan'ın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmelerinde en düşük teklifi veren Kolin-Kalyon Enerji - Çelikler Ortak Girişim Grubu temsilcileri Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Celal Koloğlu, Kalyon Holding Enerji Grup Başkanı Murtaza Ata ve Çelikler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Çelik, kurulacak santrale ilişkin gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. 


Koloğlu, burada yaptığı açıklamada, Türk ekonomisine güvendiklerini ve yatırıma devam edeceklerini vurguladı. 


Kömürden enerji üretiminin hem cari açığın düşürülmesine...