19 / 04 / 2024

Cemal Kalyoncu hayatı

Cemal Kalyoncu hayatı

İstanbul’da Bakırköy Adalet Sarayı, metrobüs hattı, Taksim Yayalaştırma Projelerini yürüten Kalyon Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu kimdir? İşte Cemal Kalyoncu'nun iş hayatına dair bilgiler...

Türkiye dünyada çip üretimi yapan altıncı ülke olacak!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, kurdukları tesiste çip üretimine uygun altyapının hazır olduğunu belirterek, “Ar-Ge birimleri çalışıyor. Tayvan, Güney Kore, Japonya, Çin ve ABD gibi çip üreten ülkelerin arasına gireceğiz” dedi.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Kalyon Holding'ten İstanbul Havalimanı'na 8 milyar avroluk yatırım! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, İGA'daki yeni ortaklık yapısıyla ilgili konuştu ve buradaki yatırımlarını değerlendirdi...

Ahmet Kalyoncu kimdir?

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi Ahmet Kalyoncu kimdir? İşte Ahmet Kalyoncu'nun biyografisi...

Ahmet Kalyoncu vefat etti!

İş insanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi, Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun amcası Ahmet Kalyoncu hayatını kaybetti.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Kalyon Holding'in patronlarından yeni şirket!

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu yeni şirket kurdu.

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kalyoncu, Haluk Kalyoncu ve Mehmet Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Cemal Kalyoncu: İnşaat ve enerjinin dışına çıkmayı düşünmüyoruz!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, dünden bugüne grubun büyüme hikayesini ve gelecek hedeflerini anlattı. Kalyoncu, "İnşaat ve enerjinin etrafındaki işlerin dışına çıkmayı düşünmüyoruz" dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı'na yurtdışından teklif!

Yeni Havalimanı’nı inşa eden ve işletmesini yapacak İGA'nın ortaklarından Cemal Kalyoncu, yarın açılacak havalimanıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu.

İga Otel Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İga Otel Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu .

TETSİAD'ın acı günü: Cemal Kırayoğlu vefat etti!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Kırayoğlu hayatını kaybetti. TETSİAD taziye ilanı yayınlattı.

Cemal Kalyoncu hayatı Haberi

Cemal Kalyoncu hayatı

Cemal Kalyoncu kimdir?

İş Adamı Cemal Kalyoncu aslen Trabzon Çaykaralı ancak Bitlis Tatvan; 1960 doğumlu. Orhan Cemal Kalyoncu Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı. Cemal Kalyoncu, 1974 yılında Kalyon Grup'u kuran dört kardeşten biri. 


Cemal Kalyoncu'nun kardeşleri; Ahmet Kalyoncu, Turan Kalyoncu ve Hasan Kalyoncu.


İstanbul’da Bakırköy Adalet Sarayı, metrobüs hattı, Taksim Yayalaştırma Projelerini yürüten ve 3. Havaalanı projesinde yer alan Kalyon Grup, 1974 yılında inşaat sektöründe faaliyete başladı. Şirket konut üretimlerinin yanı sıra, yol-köprü ve altyapı projelerinde de bulundu.


Cemal Kalyoncu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Türkiye'nin en büyük su projelerine imza atan Kalyon Grup'un grup bünyesine 1989 yılında Kalyon Plastik katıldı.  




Kalyon İnşaat 3.havalimanı için ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyor!
3. Havalimanı için finansmanın nereden sağlanacağı merak konusu!
3. havalimanı ihalesini Kolin-Limak-MAPA- Kalyon OGG...