20 / 04 / 2024

Cemal Kalyoncu iş hayatı

Cemal Kalyoncu iş hayatı

İstanbul’da Bakırköy Adalet Sarayı, metrobüs hattı, Taksim Yayalaştırma Projelerini yürüten Kalyon Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu kimdir? İşte Cemal Kalyoncu'nun iş hayatına dair bilgiler...

Sozo Gayrimenkul Teknoloji Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sozo Gayrimenkul Teknoloji Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Burak İşçi tarafından kuruldu.

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal İşçi tarafından kuruldu.

Mehmet Kalyoncu ‘Emanet’ adlı bestesini 100 yıllık Cumhuriyet’e armağan etti!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Kalyoncu, Cumhuriyet’in 100. yılına ithafen bestelediği “Emanet” adlı eserini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen Gala’da seslendirdi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını açıkladı. Çok sayıda bölümde tam zamanlı öğretim üyesi alınacağı öğrenildi. İşte detaylar…

Cemal Hakan Akkuş ne iş yapıyor? Cemal Hakan Akkuş kimdir?

Cemal Hakan Akkuş kimdir? Cemal Hakan Akkuş hangi mesleği yapıyor? Cemal Hakan Akkuş nereden mezundur? İşte detaylar!

Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kadrosunda yer alan Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir? İşte ayrıntılar...

Türkiye dünyada çip üretimi yapan altıncı ülke olacak!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, kurdukları tesiste çip üretimine uygun altyapının hazır olduğunu belirterek, “Ar-Ge birimleri çalışıyor. Tayvan, Güney Kore, Japonya, Çin ve ABD gibi çip üreten ülkelerin arasına gireceğiz” dedi.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Kalyoncu yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'nin (GYODER) 23. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile yeniden Mehmet Kalyoncu seçildi.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kalyoncu: Erişilebilir konut üretimi için atılan adımları destekliyoruz!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konut finansmanına yönelik açıkladığı paketlerin hem konut alacakları hem de sektörü teşvik eden bir gelişme olduğunu dile getirdi.

Kalyon Holding'ten İstanbul Havalimanı'na 8 milyar avroluk yatırım! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, İGA'daki yeni ortaklık yapısıyla ilgili konuştu ve buradaki yatırımlarını değerlendirdi...

Ahmet Kalyoncu kimdir?

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi Ahmet Kalyoncu kimdir? İşte Ahmet Kalyoncu'nun biyografisi...

Cemal Kalyoncu iş hayatı Haberi

Cemal Kalyoncu iş hayatı

Cemal Kalyoncu kimdir?

İş Adamı Cemal Kalyoncu aslen Trabzon Çaykaralı ancak Bitlis Tatvan; 1960 doğumlu. Orhan Cemal Kalyoncu Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı. Cemal Kalyoncu, 1974 yılında Kalyon Grup'u kuran dört kardeşten biri. 


Cemal Kalyoncu'nun kardeşleri; Ahmet Kalyoncu, Turan Kalyoncu ve Hasan Kalyoncu.


İstanbul’da Bakırköy Adalet Sarayı, metrobüs hattı, Taksim Yayalaştırma Projelerini yürüten ve 3. Havaalanı projesinde yer alan Kalyon Grup, 1974 yılında inşaat sektöründe faaliyete başladı. Şirket konut üretimlerinin yanı sıra, yol-köprü ve altyapı projelerinde de bulundu.


Cemal Kalyoncu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Türkiye'nin en büyük su projelerine imza atan Kalyon Grup'un grup bünyesine 1989 yılında Kalyon Plastik katıldı.  




Kalyon İnşaat 3.havalimanı için ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyor!
3. Havalimanı için finansmanın nereden sağlanacağı merak konusu!
3. havalimanı ihalesini Kolin-Limak-MAPA- Kalyon OGG...