26 / 04 / 2024

Cemil Topuzlu kimdir

Cemil Topuzlu kimdir

1948 yılında Umumi Meclis'in yaptığı bir toplantıda söz alan Operatör Cemil Topuzlu, imar planlarının yapıldığını ancak bu planların çoğunun tatbik edilmediğini, tatbik edilenlerin de İstanbul'u büyük bir Anadolu köyüne benzettiğini söylemiş.

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir? Dr. Cemil Ragıp Ertem daha önce nerelerde görev almıştır? İşte ayrıntılar...

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Harbiye Açık Hava projesinin detayları belli oldu!

Cemil Topuzlu sahnesi ile ilgili yıllardır süren spekülasyonlara son noktayı Binali Yıldırım koyuyor.

Harbiye Açık Hava Sahnesi'nin üzeri kapatılacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nin üzerinin kapatılarak 12 ay hizmet verir hale getirilmesine ilişkin projesinin detayları paylaşıldı.

Tarihi İpar Köşkü'ne yurt dışından talip var!

Ünlü cerrah Cemil Topuzlu Paşa tarafından inşa edilen İpar Köşkü 45 milyon dolara satışa çıkarıldı. Köşkün taliplileri arasında Türkiye’nin yanı sıra ABD, Rusya ve Kuveytli yatırımcılar var.

Tarihi İpar Köşkü 260 milyon liraya satışa çıktı!

İstanbul’da 1901 yılında Cemil Topuzlu tarafından inşa edilen ünlü İpar Köşkü satışa çıktı. Tarihi köşk 260 milyon liraya satılıyor.

Tarihi İpar Köşkü 270 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy, Çiftehavuzlar'da ünlü cerrah Cemil Topuzlu Paşa tarafından 1901 yılında yaptırılan Tarihi İpar Köşkü 270 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

Kadıköy Operatör Cemil Topuzlu caddesine ilişkin 6 sorun mecliste!

İstanbul Kadıköy'de bir lisenin önünden geçen caddenin okul çevresine ve yaya geçişine uygun hale getirilmesi talebi TBMM gündemine taşındı..

BMG Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BMG Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Murathan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kadıköy, Göztepe Caddebostan Mahallesi, Cemil Topuzlu Caddesi 'nde kuruldu.

1948 yılında Cemil Topuzlu İstanbul'un imar planını eleştirmiş!

1948 yılında Umumi Meclis'in yaptığı bir toplantıda söz alan Operatör Cemil Topuzlu, imar planlarının yapıldığını ancak bu planların çoğunun tatbik edilmediğini, tatbik edilenlerin de İstanbul'u büyük bir Anadolu köyüne benzettiğini söylemiş.

Sten Pole Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sten Pole Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür İstanbulluoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Kadıköy, Cemil Topuzlu Caddesi' nde kuruldu.

Cemil Topuzlu kimdir Haberi

Cemil Topuzlu kimdir



İstanbul'un imar planı şiddetle tenkit edildi


Şehir Meclisi'nin dünkü celsesinde Cemil Topuzlu İstanbul'u güzelleştirmekten ziyade çirkinleştirdiğini söyledi


     Vilayet Umumi Meclisi dün saat 15'de Atıf Ödül'ün başkanlığı altında toplanmıştır. Geçen celsenin zaptı okunup kabul edildikten sonra, Meclis'in çalışma günleri ve saatleri üzerinde görüşmeye geçilmiştir. Ekseriyetle Meclis'in salı ve cuma günleri saat 16 yerine 15'de toplanmasına karar verilmiş, bilahare riyaset makamına verilen takrirlerin okunmasına geçilmiştir. 

     Bu takrirler arasında Belediye Zabıtası Talimatnamesi'nin yeniden gözden geçirilmesi bugünün icaplarına göre tadil edilmesi, bazı yerlerdeki havagazı tenvir lambalarının kaldırılması, yerine elektrik lambalarının konması istenmekte idi. Bu takrirler alakalı encümenlere ve makama havale edildikten...