16 / 04 / 2024

çengelköy park evleri satış ofisi

çengelköy park evleri satış ofisi

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Çengelköy Park Evleri adresi!

27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans dairenin bulunduğu projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri adresi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri teslim için gün sayıyor!

WILLIAM Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. Rezidans, dubleks evler ve villalardan oluşan projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik çarşı bulunuyor.

Çengelköy Park Evleri satış ofisi!

Çengelköy Park Evleri satış ofisi ile 444 2 866 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. Çengelköy Park Evleri 2016 yılında teslim edilecek.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık konut tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Çengelköy Park Evleri 250 milyon dolar yatırımla hayata geçiyor!

Yatırım şirketi William Turner ve inşaat firması Demirland GYG AŞ, Çengelköy Park Evleri, projesini hayata geçiriyor. Projeye 250 milyon dolar yatırım yapıldı.

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme planı!

Toplam 73 adet daire, 86 adet villa, 116 adet konağı bulunan proje Wiliam Turner ve Demirland İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme planı kapsamında 120 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

Çengelköy Park Evleri ödeme planı!

Çengelköy Park Evleri ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Çengelköy Park Evleri'nde teslimler Aralık 2015'te gerçekleşecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlar yer alıyor...

Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor!

27 villa, 73 rezidans ve 116 konaktan meydana gelen Çengelköy Park Evleri projesinin 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor. Projede fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park satılık daire! Metrekaresi 3 bin dolardan!

Çengelköy Park satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor. 24 ay sonra tamamlanacak olan Çengelköy Park Evleri'nde villaların metrekaresi 4 bin dolardan satılıyor...

Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim? Metrekaresi 4 bin dolardan!

Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde yer alıyor. Çengelköy Park Evleri projesinde villaların metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor...

Çengelköy Park Evleri satılık daireler! Metrekaresi 3 bin dolara rezidans!

Çengelköy Park Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin dolar olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri Üsküdar projesinde villaların metrekaresi 4 bin dolardan satılıyor...

Çengelköy Park Evleri ulaşım! 1,5 milyon dolara satılık villa!

Çengelköy Park Evleri ulaşım ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Villa fiyatlarının 1,5 milyon dolardan başladığı Çengelköy Park Evleri'nde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Çengelköy Park Evleri iletişim! Metrekaresi 3 bin dolara rezidans!

Çengelköy Park Evleri iletişim bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Metrekaresi 3 bin dolara rezidansların satıldığı Çengelköy Park Evleri'nde villaların metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan belirlendi...

 Çengelköy Erguvan Evleri'ndeki 193 daire satışa çıktı!

Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı devam eden Çengelköy Erguvan Evleri projemizdeki 193 adet kat irtifaklı dairenin satışları başlamıştır.

Çengelköy Erguvan Evleri'ndeki 39 daire satışa çıkıyor!

Üsküdar, Çengelköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Çengelköy Erguvan Evleri Projesinde yer alan 39 daire satışa sunuldu.

Çekmeköy Park Evleri satılık daire!

Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Çekmeköy Park Evleri satılık daire fiyatları 655 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Çekmeköy Park projesi Ali Ağaoğlu imzasıyla Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne 8.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor.

Çekmeköy Park Evleri daire satış fiyatları!

Zemin + 14 katlı olarak yükselen Çekmeköy Park projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de hayata geçirildi. Çekmeköy Park Evleri daire satış fiyatları 655 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Çekmeköy Park Evleri Ağaoğlu daire fiyatları!

Çekmeköy Park Evleri Ağaoğlu daire fiyatları 446 bin TL'den başlıyor. Proje zemin + 14 katlı olarak yükseliyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat listesi!

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat listesi kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde toplam 739 daireye yer veriliyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat!

Ağaoğlu İnşaat'ın 6 Ekim'de basına lanse ettiği Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri'nde lansman dönemine özel indirim uygulanıyor. İşte, Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat bilgisi... 

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu, 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Çengelköy Park ev fiyatları!

Çengelköy Park ev fiyatları 359 bin dolardan başlayarak değişiyor. Oturuma hazır olan Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunuyor...

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşin, 24 ay sıfır faiz!

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla, 24 ay sıfır faiz ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim edilen Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 359 bin dolardan başlıyor...

Çengelköy Park Evleri ulaşımda rahat!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri, kilit noktalara olan yakınlığıyla avantaja sahip.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

çengelköy park evleri satış ofisi Haberi

çengelköy park evleri satış ofisi

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da inşa edilen Çengelköy Park Evleri Demirland GYG A.Ş - William Turner tarafından yükseliyor.


Çengelköy Park'ta kaç konut bulunuyor?

Demirland Çengelköy Park 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve cadde dükkanlarında meydana geliyor. 


Üsküdar Çengelköy Park daire tipleri 

Çengelköy Park projesinde yer alan daireler 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlanırken, daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildi. 


Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Üsküdar Çengelköy Park teslimlerinin Ocak 2016'da yapılması planlanıyor.


Çengelköy Park nerede?

Proje; Boğaziçi Köprüsü'ne 4.5 kilometre mesafede, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9.4 kilometre uzaklıkta, Çengelköy sahiline 1.3 kilometre  ve Üsküdar'a 7.2 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.


Çengelköy Park...