29 / 03 / 2024

Cengiz İloğlu kimdir

Cengiz İloğlu kimdir

Rich World Gayrimenkul A.Ş., müteahhitlerle vatandaşları aynı masada bir araya getiriyor. Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, “Kentsel dönüşümün hız kazanmasıyla birlikte gayrimenkul sektörü, 2017’de altın dönemini yaşayacak'' dedi.

Kentsel dönüşümde rant algısı sonlandırılacak!

Gayrimenkul sektörünün ünlü markalarından Rich World Gayrimenkul A.Ş, kentsel dönüşüm alanında bir ilki gerçekleştirerek, müteahhitlerle vatandaşları aynı masada buluşturuyor.

Cengiz İloğlu: Kentsel dönüşüm büyük fırsat!

Rich World Gayrimenkul A.Ş. YK Başkanı Cengiz İloğlu, kentsel dönüşüm kavramının tüm tarafları memnun edecek şekilde planlanması gerektiğinin altını çizdi.

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Cengiz İloğlu: Kentsel dönüşüm büyük fırsat!

Rich World Gayrimenkul A.Ş. YK Başkanı Cengiz İloğlu, kentsel dönüşüm kavramının tüm tarafları memnun edecek şekilde planlanması gerektiğinin altını çizdi.

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Güloğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mevlüt İşler tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi, 9 Sokak'ta kuruldu.

Rıdvan Fadıloğlu yol atma çalışmalarını inceledi!

Rıdvan Fadıloğlu yol atma çalışmalarını inceledi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Rıdvan Fadıloğlu yol açma çalışmalarını inceledi!

Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, "Açacağımız yol ile birlikte, Selimiye ile Onatkutlar'ı bir birine bağlayacağız" dedi.

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..

Fatma Kurdoğlu kimdir?

Mimar Fatma Kurdoğlu kimdir? Mimar Fatma Kurdoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatma Kurdoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatma Kurdoğlu...

Can Sucuoğlu kimdir?

Mimar Can Sucuoğlu kimdir? Mimar Can Sucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Can Sucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Sucuoğlu...

Rıdvan Fadıloğlu Zeytinli Konutları'nı inceledi!

Rıdvan Fadıloğlu Zeytinli Konuları'nı inceledi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Selimiye Mahallcsi' nde yapımı devam eden 144 dairelik 3 blok halindeki Zeytinli Konutları inşaatını inceledi.

Cengiz İloğlu kimdir Haberi

Cengiz İloğlu kimdir

Gayrimenkul sektöründe güven ve kalitenin adresi Rich World Gayrimenkul A.Ş., kentsel dönüşüm alanında bir ilki gerçekleştirerek, müteahhitlerle vatandaşları aynı masada buluşturuyor.


Kentsel dönüşümde rant algısının yıkılması adına böyle bir uygulamayı hayata geçirdiklerini dile getiren Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, “Kentsel dönüşümün hız kazanmasıyla birlikte gayrimenkul sektörü, 2017’de altın dönemini yaşayacak, hem vatandaş, hem de müteahhit masadan mutlu ayrılacak” şeklinde konuştu.İnşaat sektöründe ulusal markaların yurt genelindeki satış temsilcisi olan Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, 2016 yılını değerlendirdi. 2017 ile ilgili öngörülerini de paylaşan İloğlu, kentsel dönüşüm alanında hayata geçirdikleri uygulama hakkında da bilgiler verdi.


“Döviz yatırımı cazibesini kaybetti”

2016 yılında ülkemizde yaşanan olumsuzlukların yanı sıra döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalardan ötürü vatandaşların gayrimenkule yöneldiğini söyleyen Cengiz...