25 / 04 / 2024

çeşmede yazlık evlerin fiyatı ne kadar

çeşmede yazlık evlerin fiyatı ne kadar

Konaklama ve yeme-içmede Bodrum'la yarışan Çeşme, satılık ev fiyatlarında ise açık ara öne geçti. Gözde beldede ortalama fiyat 425 bin TL'den başlıyor.

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Yazlık evlerde köpük oluştu!

Pandemi sonrasında izole hayatın tercih edilmesiyle yazlık evlere talep arttı. Bu durum sonrasında yazlık evlerin fiyatları da tavan yaptı. Uzmanlar bu fiyatların köpük olduğu görüşünde. 

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Yazlık ev alacaklar bu 5 maddeye dikkat!

Home Yapı Kurucu Ortağı Mimar Hasan Aksel Yağcıoğlu, yazlık mimarisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yağcıoğlu, yazlık evlerin mimari trendlerini ve yazlıklarda en çok tercih edilenleri anlattı...

Yazlık bölgelerde konut fiyatları uçuşa geçti! 

Koronavirüs salgını ile birlikte yazlık bölgelerde evlerin fiyatlarında artış yaşanmaya devam ediyor. Özellikle Datça, Bodrum ve Kaş’ta konut fiyatlarının değeri yüzde 68'i bulmuş durumda. 

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Pandemi yazlık bölgelerde konut fiyatlarını 5'e katladı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen pandemi döneminde, yazlık bölgelerde konut fiyatları 5'e katlandı...

Kiralık yazlık fiyatları dudak uçuklattı!

Kovid-19 salgını ve tam kapanma kararı yazlık bölgelere göçü artırdı. Çeşme’den Fethiye’ye kadar olan sahil kısımlarında kiralık yazlık talebi de katlandı. Sezonluk yazlık fiyatları 750 bin TL'ye kadar ulaştı...

Yazlık bölgelerde kiralar yüzde 50 arttı!

Pandemi sonrasında yazlık evlere talep artmasıyla beraber Çeşme ve Bodrum gibi gözde tatil bölgelerinde kira fiyatları, ev fiyatlarıyla yarışır hale geldi.

Marmaris Okluk'taki yazlık sarayın inşaatı tamamlandı!

Marmaris Gökova Körfezi'nde inşa edilen Okluk Koyu'ndaki yazlık sarayın yapımı tamamlandı. Korkusuz Gazetesi köşe yazarlarından Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında söz konusu sarayı kaleme aldı.

Yazlık evler kışlık oldu!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlıklara akın eden vatandaş, uzaktan çalışma ve online eğitim sebebiyle kışlık evine geri dönmedi. Yazlık bölgelerde konut talebinin artması fiyatların yüzde 30 artmasına sebep oldu. 

Salgından kaçan Çatalca ve Silivri'de yazlık kiraladı!

Koronavirüsün etkisiyle bu yıl yazlık evlerin kapıları mart ve nisan aylarında açıldı. Salgından korunmak isteyenler Çatalca ve Silivri gibi yazlık bölgelere yönelince, bu ilçelerdeki elektrik tüketiminde yüzde 35’lere varan artış yaşandı.

Koronavirüs korkusu yazlık fiyatlarını yükseltti!

Koronavirüs salgınıyla birlikte birçok insan tatillerini yapmak için yazlık kiralamayı ya da satın almayı seçiyor. Bu durum da Çeşme'den Şile'ye, Bodrum'dan Kaş'a kadar yazlık bölgelerde fiyatların yükselmesine yol açtı.

çeşmede yazlık evlerin fiyatı ne kadar Haberi

çeşmede yazlık evlerin fiyatı ne kadar

Ünlü tatil beldeleri Çeşme ve Bodrum pahalılıkta adeta birbiriyle yarışırken, yazlık ev fiyatlarında birinciliği Çeşme aldı. sahibinden.com, 2015 yılına ait ilk 5 aylık yazlık ev verilerini açıkladı. Verilere göre, en çok yazlık ev ilanı Kuşadası'ndan verilirken; ev fiyatlarının ortalama 425 bin TL'yi bulduğu Çeşme en pahalı ilçe olarak kaydedildi. Bodrum'da ise yazlık ev fiyatları Çeşme'nin gerisinde kalarak ortalama 240 bin TL olarak belirlendi. Seferihisar'daki yazlıklar ortalama 157 bin 500 TL'den alıcı buldu. İstanbul'a yakın olmak isteyen tatilcilerin ilk tercihlerinden olan Şile'de yazlık ev fiyatları ortalama 350 bin TL olarak gözlendi. İstanbul'daki yazlıkçıların şehirden bir başka kaçış merkezi olan Silivri'de ise ortalama yazlık bedeli 165 bin TL oldu. Ocak-Mayıs ayı verilerine göre, tüketiciler yazlık ev özelliklerinde en çok müstakil ve...