23 / 04 / 2024

Çetin Çapan kim

Çetin Çapan kim

Çetin Çapan, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan, Yargıtay'ın cezasını onamasının ardından adaylıktan çekilmesi üzerine belediye başkan adayı olarak gösterildi. Peki, Çetin Çapan kimdir?

Merhum Mahmut Çapan'ın 40 mevlidi bugün!

Gürbüz Çapan ile Çetin Çapan, merhum babaları Mahmut Çapan'ın vefatının 40. gününde Esenkent'teki baba evinde mevlit okutuyor..

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Çetin Çapan'dan kentsel dönüşüme farklı bir yorum!

Semerkand Yapı’nın İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan İstanbul’un kentsel dönüşümüne farklı bir yorum getirdi. Çetin Çapan “Bugün 5 yeni kent daha yapsak, İstanbul’a sığamayacağız. Kenti tahliye edelim, geniş yerleşimini dışarıya taşıyalım” dedi.

Çetin Çapan'dan İstanbul'da kentsel dönüşüm önerileri!

Semerkand Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Çapan; 'İstanbul'a yeniden ayıp etmeyelim' Bu cümlenin devamında da, "İstanbul'dan özür dileyelim" diyor.

Çetin Osman Budak: Antalya'da kent planı yok imar planı var!

ATSO Temmuz ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı İzzet Bayar'ın başkanlığında gerçekleştirildi. ATSO Meclisinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, gündeme ve ekonomiye ilişkin noktalara değindi.

Soner Çetin 20 yıllık afet riskini sona erdirmek için harekete geçti!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, heyelan yüzünden bazı evlerin yıkıldığı 100. Yıl'daki bir bölgeyi 'afet riskli alan' olarak belirlediklerini hatırlattı.Soner Çetin 20 yıllık afet riskini sona erdirmek için harekete geçti

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Site duyurusunu kim yapar?

Genel kurul toplantıları dışındaki zamanlarda da site yönetimi bazı hatırlatmalar yapabiliyor. Site duyuruları site ilan panosuna asılıyor. Bu duyurular anagayrimenkul ve aidat ödemeleri ile ilgili olabiliyor. Peki, site duyurusunu kim yapar?

Nazım imar planlarını kim onaylar?

1/2000 veya 1/5000 ölçekte düzenlenen ve detaylı bir raporla açıklanan ve rapor ile bir bütün olarak hazırlanan plana nazım imar planı deniyor. Peki, Nazım imar planını kim onaylar?

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Çetin Çapan kim Haberi

Çetin Çapan kim

Çetin Çapan kimdir?

Çetin Çapan, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan'ın Yargıtay'ın cezasını onamasının ardından adaylıktan çekilmesi üzerine belediye başkan adayı olarak gösterildi. Peki, Çetin Çapan kimdir?


Çetin Çapan biyografi..

Çetin Çapan, Esenyurt'un eski belediye başkanı Gürbüz Çapan'ın 5 erkek kardeşinden birisidir.


Çetin Çapan ve Gürbüz Çapan, Ağustos 2005’te Semerkand Yapı’yı kurdu. Şirketteki hisselerinin tamamını ise Ekim 2009’da sattı.


Çetin Çapan Pınar Eliçe evliliği..

Çetin Çapan, Pınar Eliçe ile 2002 yılında evlendi. 5 sene sonra 2007 yılında ayrılan çiftin Helin ve Derin Deniz adlı iki çocuğu var.


2007 yılında ayrılan Eliçe'nin, Çetin Çapan'dan tazminat olarak 5 milyon TL aldığı iddia edilmişti.


Esenyurt Belediye Başkan adayı Çetin Çapan..

Çetin Çapan, bugün CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan, Yargıtay'ın cezasını onamasının ardından adaylıktan çekilmesi üzerine Esenyurt belediye başkan...