23 / 04 / 2024

Ceviz ağacından ev

Ceviz ağacından ev

Rizeli Serdar Karaömeroğlu, kuzeniyle girdiği iddia üzerine 4 metre yükseklikteki ceviz ağacına 2 katlı ahşap ev inşa etti. Karaömeroğlu, her katı 10 metrekare büyüklüğündeki 2 katlı evi 3 ayda tamamladı.

Yabancı yatırımcı açısından hukuk sistemi önemli midir?

Yabancı yatırımcılar gündemden düşmezken İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Yabancı yatırımcı açısından hukuk sistemi önemli midir?" diye sordu. İşte o paylaşım...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Yurt dışından ev alacaklara flaş uyarı: Bunlara dikkat edin, mağdur olmayın!

Türkiye'deki emlak piyasalarında yaşanan durgunluğu bahane eden yurt dışı merkezli gayrimenkul ve inşaat firmaları, Türk yatırımcıları radarına aldı. Peki yurt dışından ev alırken nelere dikkat edilmeli?

Halkbank'tan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük müjde. Verecekleri rakamı açıkladılar

Halkbank'tan ev sahibi olmayı hedefleyen vatandaşlara yönelik çok güzel bir haber geldi. Banka tarafından ev almak isteyen vatandaşlara verilecek kredi miktarı açıklandı. 

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Hatay'da depremde ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı!

6 Şubat'ta gerçekleşen deprem sonrasında, başta Hatay olmak üzere peş çok şehir etkilendi. Büyük depremin ardından ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı.

Mart 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya bu ay ne kadar zam gelecek? 

"Mart ayı kira artış oranı açıklandı mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki Mart 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya bu ay ne kadar zam gelecek? 

Şubat 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılara şok! Kiraya ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca ev sahibini ve kriacıyı ilgilendiren kira artış oranı enflasyon oranlarıyla beraber belli oluyor. Şubat 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılara şok! Kiraya ne kadar zam gelecek?

Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Altın Kahini İslam Memiş ağzından kaçırdı! Herkes kemerlerini bağlasın

Gram altın bugün 1190 liraya kadar yükseldi. Yatırımcılar gram altın için bir sonraki seviyeyi merak ederken Altın Kahini İslam Memiş, ağzından kaçırdı. Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Herkes kemerlerini bağlasın...

Yeni Evim konut kampanyasının açıklanması yetti! Ev fiyatları arttı!

Orta gelirlilere yönelik Yeni Evim konut kampanyasının tüm detaylarıyla açıklanmasının ardından, ev fiyatlarındaki son durum merak edilirken; rakamlarda yükseliş başladı. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanı resmen bizzat açıkladı! Ev sahibi kiracı fark etmez para ödemesi yapıldı şimdi hesabınıza tıklayın

Aile Bakanı tarafından ev sahibi ve kiracılara yönelik doğalgaz yardımı hakkında açıklamada bulunuldu. Bakan Yanık ödemelerin hesaplara geçmeye başladığını belirtti.

Ceviz ağacından ev Haberi

Ceviz ağacından ev
Rizeli Serdar Karaömeroğlu, kuzeniyle girdiği iddia üzerine 4 metre yükseklikteki ceviz ağacına 2 katlı ahşap ev inşa etti. Artık meyve vermeyen yaşlı ceviz ağacına ev yapma fikrini paylaştığı kuzeninin, "Sen evi yap, çatısını da ben yapacağım" sözleri üzerine harekete geçen Karaömeroğlu, her katı 10 metrekare büyüklüğündeki 2 katlı evi 3 ayda tamamladı. Evin adını "ağaçkondu" koyan Karaömeroğlu, evi yaklaşık 2 bin 500 liraya mal ettiğini...