19 / 04 / 2024

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak taşınıyor mu

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak taşınıyor mu

Bülent Şakrak ile evli olan Ceyda Düvenci, haklarında çıkan taşınma iddialarını yanıtladı. Doğumu ABD'de yapacağını açıklayan Düvenci, ''Biz ülkemizi seviyoruz, başka ülkeye yerleşmeyiz'' diye konuştu.

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti ABD'den ev aldı!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti Amerika'nın New Jersey şehrinden ev aldı. ABD'de boya-badana ve tadilat işleriyle ilgili bir şirket kuran çift artık orada yaşayacak.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Doç. Dr. Bülent Özmen'den deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen yaptığı açıklamada İzmir depremi ve buna benzer büyüklükteki depremleri Türkiye için bir uyarı olarak düşünmek gerektiğini belirtti.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Bülent Karan, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Erdal Bekin'in Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne, Bülent Karan'ın boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmesine karar verildi.  

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Bülent Ersoy Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya villa aldı!

Ünlü şarkıcı Diva Bülent Ersoy, 2 milyon Euro vererek Bodrum’dan malikane satın aldı. Ersoy, 450 metrekare büyüklüğündeki lüks evinin tüm mobilyalarını yurt dışından getirtti...

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Mithat Bülent Özmen İGDAŞ Genel Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'a Genel Müdür olarak Dr. Mithat Bülent Özmen atandı. 

Bülent Turan: TOKİ yatay mimariye önem veriyor!

Balıkesir'in Ayvacık ilçesinde düzenlenen kura töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi.

Ceyda Düvenci her yaz Amerika'da yaşayacak!

Ceyda Düvenci eşi Bülent Şakrak ile Amerika’ya yerleşeceğine haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Düvenci, hemen her yaz Amerika’da kalacağını ama Türkiye'ye geri döneceğini söyledi.

Ceyda Düvenci: Başka ülkeye yerleşmeyiz!

Bülent Şakrak ile evli olan Ceyda Düvenci, haklarında çıkan taşınma iddialarını yanıtladı. Doğumu ABD'de yapacağını açıklayan Düvenci, ''Biz ülkemizi seviyoruz, başka ülkeye yerleşmeyiz'' diye konuştu.

Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı: Iğdır Havalimanı'nın adı değişti!

Iğdır Havalimanı'nın adının "Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı" olarak değiştirilmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yer aldı.

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak taşınıyor mu Haberi

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak taşınıyor mu

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile evlenen ve ikinci çocuğuna hamile olan oyuncu Ceyda Düvenci, önceki gün Zubizu'nun Four Seasons'ta gerçekleşen etkinliğine konuşmacı olarak katıldı. 


Eşi ve kızı Melisa'yla Amerika'ya yerleşme hazırlığı yapan Düvenci, bu konuyla ilgili şöyle konuştu: "Aslında Amerika'ya temelli yerleşmiyoruz. Kızım Melisa'nın özel bakımı ve doktoru orada olduğu için her sene zaten yaz aylarını Amerika'da geçiriyoruz. Uzun bir süre kalacağımız için Bülent (Şakrak) boş durmamak adına, oyalanmak için orada kendisine bir iş kurmayı planlıyor. Oradan ev almak bize daha hesaplı geldi. Doğumum da Temmuz ayına denk geldiği için, kısmetse doğumumu orada yapacağım. Biz ülkemizi seviyoruz, başka ülkeye yerleşmeyiz."