29 / 03 / 2024

ceyda sabah ev davası

ceyda sabah ev davası

19 yıllık eşinden boşanmaya hazırlanan Ceyda Sabah, uzun süren sessizliğini 'Renkli Sayfalar'a bozmuş ve Coşun Sabah'ın başka bir evinin olduğunu söylemişti. Coşkun Sabah, programın bu sabahki canlı yayınına telefonla bağlandı.

Orta gelirli nasıl ev sahibi olacak? İktidara yakın yazar ipuçlarını verdi

İktidara yakınlığı ile bilinen köşe yazarından ucuz konut ve düşük kira projeleriyle ilgili önemli ipuçları geldi. Sabah Gazetesi Yazarı Güngör konut faizlerinin yüzde 1'in altına çekileceğini ve 3+1 ev kirasını 4 bin liraya indirecek projelerin gündemde olduğunu söyledi.

Tuba Büyüküstün, Suadiye'de ev arıyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Tuba Büyüküstün'ün yeni ev arayışını kaleme aldı. İşte Bülent Cankurt'un 'Evlenebilmek için pazarlık yapıyor' başlıklı yazısı...

Ormana ev inşa edenlere önlem alınmalı!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, bugünkü yazısında, ormanlara ev inşa etmenin yangınlar açısından ne kadar büyük risk yarattığını kaleme aldı. 

Ceyda Sabah'a 'konut dokunulmazlığı ihlali' cezası!

Coşkun Sabah’ın kendisini aldatmasından şüphelendiği için Etiler’de bulunan daireyi çilingirle açtıran Ceyda Sabah, ‘konut dokunulmazlığını ihlal etme’ suçundan yargılandı. Sabah'a ve annesine bin 500’er lira para cezası verildi.

Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu!

Milyonları karanlığa gömen Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu. Miami'de yaşayan İlker İnanoğlu ile Florida'da yaşayan Ceyda Ateş Instagram hesaplarından dehşet dolu anları paylaştı..

Caner Erkin, Park Residences Cadde'den 12 bin dolara ev kiraladı!

Sabah Gazetesi yazarlarından Bülent Cankurt bugün köşesinde "Aylık kirası 12 bin dolara güvenli ev" başlıklı haberine yer verdi. İşte yazının detayları..

Coşkun Sabah evini ve dükkanını satıyor!

Coşkun Sabah, ayrılırsak intihar ederim dediği eşi Ceyda Sabah’tan 4 daire, 1 dükkân ve 2.2 milyon TL karşılığında boşandı.

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah aynı evde yaşayacak!

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah çifti arasında anlaşma sağlandı. Coşkun Sabah eşine tazminat olarak İstanbul’da 4 daire, 1 dükkan ve nakit 2,2 milyon TL vermeyi kabul ederken çiftin aynı evde yaşamaya devam edecek olmaları şaşırttı.

Ev dekorasyonunda yaratıcı olun!

Sabah Gazetesi yazarı olan Yasemin Savcı bugünkü yazısında ev dekorasyonunda yaratıcılığı ve önemini anlattı. İşte o haber...

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti ABD'den ev aldı!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti Amerika'nın New Jersey şehrinden ev aldı. ABD'de boya-badana ve tadilat işleriyle ilgili bir şirket kuran çift artık orada yaşayacak.

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mallarını paylaştı!

19 yıllık evliliklerine aldatma yüzünden bitirme noktasına getiren Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mal paylaşımı ve tazminat konusunda anlaştı. Avukatlar tarafların çekişmeli olarak süren boşanma davalarında anlaşma sağlandığını belirtti.

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum'daki yazlığına talip!

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum Torba'daki yazlık evine talip oldu. Fiyat konusunda anlaşan Ece Erken, eve sahip olmak için Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah'ın boşanmalarını bekleyecek.

ceyda sabah ev davası Haberi

ceyda sabah ev davası

19 yıllık eşinden boşanmaya hazırlanan Ceyda Sabah, uzun süren sessizliğini 'Renkli Sayfalar'a bozmuş ve Coşun Sabah'ın başka bir evinin olduğunu söylemişti. 'Bana yargısız infaz yapıldı' diyen Coşkun Sabah, programın bu sabahki canlı yayınına telefonla bağlandı. 


İşte Coşkun Sabah'ın açıklamaları: 


*Bana dün yargısız infaz yapıldı. Kadın dayanışması var tamam ama dünya üzerinde hiç kötü kadın yok mu?


*Ben Ceyda'yı kastetmiyorum. Ceyda çok iyi bir annedir. Ona bütün söylemlerimde hep arka çıktım. Hiçbir kötü söylemim yoktur. Bu yargıya intikal etmiş ve gizlilik kararı olan bir durum.


* Ben 'bu evliliği kurtaracağım' diyorum. Bundan başka bir açıklamam var mı benim?Beni haklı görmeyin ama 'Ceyda haklı' da demeyin.Size konuştuğu için Ceyda Hanım da bir suç işliyor. Gizlilik kararı nedir açın avukatınıza bir sorun.


*Ev olayı doğrudur. Her evlilikte...