19 / 04 / 2024

Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah

Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah

19 yıllık evliliklerine aldatma yüzünden bitirme noktasına getiren Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mal paylaşımı ve tazminat konusunda anlaştı. Avukatlar tarafların çekişmeli olarak süren boşanma davalarında anlaşma sağlandığını belirtti.

Prof. Dr. Naci Görür'den o şehir için yeni uyarı geldi: 7 ve üzeri deprem olabilir!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den bir uyarı daha geldi. Naci Görür açıklamasında "Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir." dedi.

Sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen 30 şirket!

Borsa İstanbul’un bu sabah yatay başlangıç yapması beklenirken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen şirketleri açıkladı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

Tam o saatte BİM'e gitmek gerekiyor! Airfryer ve robot süpürge bitti bitiyor

1 Eylül BİM Aktüel ürünler kataloğunda yayımlandı. Katalogta yer alan ürünlerden bazıları marketlere sınırlı sayıda geldiği için o ürünlere en ucuza sahip olmak için sabahın erken saatlerinde BİM'e gitmeniz gerekiyor. Bu ürünlerin başında airfryer ve robot süpürge geliyor. İşte detaylar...

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ceyda Koç ve Nevzat Koç ortaklığında kuruldu.

5 Temmuz canlı altın fiyatları: Kapalıçarşı gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

Altın fiyatları 5 Temmuz Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı canlı altın fiyatlarını merak ediyor.  5 Temmuz  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Dev banka bir çırpıda açıkladı! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!

Türkiye'de seçim sonrası dövizin yönüne ve hareketine dair tahminler gelmeye devam ediyor. Tahminlerden biri de Commerzbank'tan geldi. 15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

BİM'den çılgınca beklenen 18 Nisan Salı müjdesi! BİM'e 45 TL'ye Vegan dondurma geldi! Sabah kapıda kuyruk olacak!

Özellikle vegan beslenen müşteriler için müjdeli bir haber var: BİM Market, kataloğunda vegan dondurma satışına başlayacak! Bu haber müşteriler arasında büyük bir ilgi uyandırdı ve 18 Nisan Salı günü sabah saatlerinde BİM Market önünde uzun kuyruklar oluşması bekleniyor.

İzmir Ekonomi Üniversitesi personel alımı yapıyor! İşte başvuru koşulları ve detayları

Üniversite Rektörlüğü bugün sabah saatlerinde yeni bir öğretim üyesi alım ilanı yayınladı. İlanlara başvurular ise 14 Mart itibariyle alınmaya başlandı. Adaylar, ilanlarda belirtilen koşulları ve şartları taşıdıkları takdirde ilanlar için başvuruda bulunabilecekler.

Malatya'da depremler durmak bilmiyor: Bu sabah iki kez daha sallandı! 4.7 ve 4.5 büyüklüğünde...

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen 11 ilden biri olan Malatya'da peş peşe şiddetli depremler yaşandı. Malatya'da depremler durmak bilmiyor: Bu sabah iki kez daha sallandı! 4.7 ve 4.5 büyüklüğünde...

Uygun fiyatlı Oppo A55 ve Oppo A16 Şok Market'e geliyor! Sabah erkenden kapısına gidin! 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Türkiye'de en çok tercih edilen marketler arasında yer alan ŞOK'tan şok eden haber geldi. Oppo A55, Oppo A16 ve daha pek çok telefon satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Çeşmi Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Çeşmi Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sabah tarafından kuruldu.

Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah Haberi

Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah

1995'te Türkiye ikinci güzeli seçilen Ceyda Sabah, eşi ünlü sanatçı Coşkun Sabah'a 1 milyon TL maddi, 1 milyon TL manevi olmak üzere açtığı 2 milyon TL'lik tazminat istemli boşanma davası açmıştı. Ceyda Sabah, 20 yıllık eşi Coşkun Sabah'ın telefonuna gelen aşk mesajları yüzünden boşanmak istediğini iddia etmişti. Telefonun kendisinin değil şirket elemanlarının telefonu olduğunu öne süren Coşkun Sabah da "Aşk mesajlarının geldiği telefon bana ait değil. Ben eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum. Benden ayrılırsa intihar ederim" demişti.


MAL PAYLAŞIMI VE TAZMİNAT KONUSUNDA ANLAŞTILAR


İstanbul Aile Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya Ceyda Sabah ile Coşkun Sabah katılmazken çifti avukatları temsil etti. Avukatlar tarafların çekişmeli olarak süren boşanma davasında aralarında mal paylaşımı ve tazminat konuları dahil anlaşmaya vardıklarını belirterek, boşanma protokolü düzenlemeleri için süre...