28 / 03 / 2024

CFR Yapı Silivri Projesi

CFR Yapı Silivri Projesi

CFR Yapı Silivri, Çatalca ve Şile'de yeni konut projelerine hazırlanıyor. Şile'de Alaçatı tarzı proje inşa edecek olan CFR Yapı, Silivri ve Çatalca projelerini ahşap konseptinde planladı...

Silivri Selimpaşa'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 6593 Ada 3 Parsele (Eski 9374 parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Silivri'nin 26 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıda!

Silivri'nin 26 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıya çıkarıldı. İşte detaylar...

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Nuri Suat Kazancı tarafından kuruldu.

Silivri Reform Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Reform Yapı Denetim Limited Şirketi Ali Şılak tarafından Silivri'de kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Kentsel dönüşüm ve konut projelerine hız veren Home Yapı Silivri'de yeni projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Firma, Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinin inşaatına başladı.

Eden Yapı Silivri fiyat!

Eden Yapı Silivri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Eden Yapı Silivri fiyat bilgisi ve proje detayları...

Eden Yapı Silivri projesi nerede?

Eden Yapı Silivri projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Eden Yapı Silivri projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Eden Yapı Silivri projesi geliyor! Yeni proje!

Eden Yapı Silivri Alipaşa'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Proje 74 milyon 746 bin 332 TL'ye mal olacak.

Silivri'de kaçak 8 yapının yıkımı gerçekleştirildi! 

Silivri Belediyesi, Çayırdere Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 8 kaçak yapının yıkım işlemlerini tamamladı. 

Silivri'de Hazine arazisinin imar planında değişiklik yapılması mecliste!

Silivri'de bulunan Hazineye ait bir arazinin imar planında değişiklik yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silivri'de tarım arazisine inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı!

Silivri Belediyesi, Akören Mahallesinde tarım arazisi üzerine kaçak ve ruhsatsız olarak yapıldığı tespit edilen 2 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

CFR Yapı Silivri Projesi Haberi

CFR Yapı Silivri Projesi


Şile'de Colorist Şile projesini hayata geçiren CFR Yapı, İstanbul'da Silivri, Çatalca ve Şile'de yeni konut projelerine hazırlanıyor. CFR Yapı Şile projesinde 150 konut olacak. Alaçatı konseptinde planlanan projenin, Ekim ayında satışa sunulması hedefleniyor.


CFR Yapı'nin Silivri ve Çatalca'da ahşap olarak tasarlanan konut projeleri inşa edecek. Silivri ve Çatalca projesinin yapılması 1-2 seneyi bulacak.



Colorist Şile 2.etapta 72 konut


Colorist Şile'nin satışlarına devam eden CFR Yapı, 72 konutluk Colorist Şile 2.etabı iki ay sonra satışa çıkaracak. Haziran 2018 yılında teslim edilecek olan  Colorist Şile projesinde fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. 



*Haberde kullanılan görsel Colorist Şile projesine aittir.


Tel: 0216 359 76 44

Web: http://cfryapi.com/

Gülcihan...