28 / 03 / 2024

Charnaud Köşkü butik otel

Charnaud Köşkü butik otel

İlçedeki levanten evlerinden biri olan Charnaud Köşkü ’nü aslına uygun restore ettirerek butik otele çeviren Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura: "Amacımız tarihi korumak"...

Konut sitesi aidatları İstanbul'da 36 bin TL'ye dayandı! 3 Bakanlık düğmeye bastı: Aidatlara tavan geliyor!

Konut sitesi aidatlarına gelen zamlar sık sık gündem oluyor. İstanbul'da butik sitelerde aidatlar 36 bin TL'ye dayandı. İşte fahiş aidatlar için alınacak önlemler...

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Kaçak yapılarla mücadelede tek Bakanlık sorumlu olsun önerisi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Fatih Çekirge, Akdeniz ve Ege kıyılarındaki kaçak yapıları kaleme aldı. İşte Fatih Çekirge'nin 'Bekçi barakası nasıl butik otel oldu' başlıklı yazısı...

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Kemer'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık butik otel!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 10 ada 4 parselde yer alan butik oteli 13 milyon 760 bin 280 TL'ye satıyor...

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 400 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammed Emin Melikoğlu tarafından kuruldu.

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Kaleiçi'ndeki 200 yıllık tarihi konak butik otele dönüştü!

Kaleiçi'nde yaşayan mahalle muhtarı Ali Kahraman, geçmişi 200 yıl öncesine uzanan konağı satın alıp orijinal dokusunun zarar görmeden butik otele dönüştürdü. Kahraman, muhtarlık hizmetine devam ettiği yapıyı, gelecek kuşaklara miras bırakabilmek için özenle koruyor.

Nefes Assos Ocak'ta görücüye çıkıyor!

Assos'ta kurulacak Nefes Assos Köyü, beyaz yakalılara nefes aldıracak. Projede 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor...

Kaş’taki kaçak lüks otel yine yıkılmadı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu'ndaki orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden 'basit onarım' izniyle yapılan butik otelle ilgili 2017 ve 2020'de iki kez yıkım kararı alınmasına rağmen uygulanmadı.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Koronavirüse karşı yeni tatil tercihi: Kiralık villa!

Bayram sebebiyle sahillere akın eden yerli turistin tercihi bu yıl butik tatilden yana oldu. Villa, apart daire, butik otel ve yatlar yüzde 100 dolarken, açık olan büyük oteller de yüzde 60’a yaklaştı. Ege Bölgesi ise tatilin gözdesi oldu. 

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

Charnaud Köşkü butik otel Haberi

Charnaud Köşkü butik otel


Manisa merkezli Anemon Otelleri, İzmir Bornova'daki Charnaud Köşkü'nü aslına uygun olarak restore ettirip "Villa Levante" adıyla butik otele dönüştürdü. Ev sahipliğini Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura'nın yaptığı açılışa, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Anemon Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, İcra Kurulu Başkanı Oğuz Akçura, İcra Kurulu üyeleri Nesligül Akçura ve kardeşi Aslı Akçura, Genel Müdür Uğur Şahbaz ile İzmir ve Manisa'dan çok sayıda davetli katıldı.

Onursal Başkan İsmail Akçura, 20 oteli bulunan Anemon Grubu'nda butik oteli ayrı bir yere koyduklarını söyledi. Manisa Kula'daki tarihi Zabunlar Köşkü'nü butik otele çevirdikten sonra İzmir Bornova'da da benzer bir çalışma yürüttüklerini aktaran Akçura, "İzmirlilerin hizmetine sunacağımız Villa Levante'nin sloganı ise 'Zarafet Kişiye Özeldir' olacak" dedi.


'Kar amacı...