29 / 03 / 2024

CHEP paletleri

CHEP paletleri

Türkiye Perakendeciler Federasyonu'nun Kategori Yönetimi Eğitim programı CHEP Türkiye’nin sponsorluğunda düzenleniyor. CHEP, palet yönetimini outsource eden perakendeci ve üreticilere kazandırıyor.

MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü!

İstanbul Levent’te bulunan MetroCity AVM’nin yürüyen merdivenlerinin bazılarının paletleri alacaklı firmanın aldırdığı haciz kararından dolayı sökülmüştü. MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü.

CHEP’in kiralanan paletleri perakendeci ve üreticilere kazandırıyor!

Türkiye Perakendeciler Federasyonu'nun Kategori Yönetimi Eğitim programı CHEP Türkiye’nin sponsorluğunda düzenleniyor. CHEP, palet yönetimini outsource eden perakendeci ve üreticilere kazandırıyor.

CHEP, geleceğin mağazasını sanal ortamda tanıttı!

Gıda Perakendecileri Derneği’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Ortak Gelişim Kongresi’nde Türkiye’de ilk defa lider ekipman tedarikçisi CHEP, tüketici tercihlerine göre şekillenen yeni mağaza konseptini kongre katılımcılarına sanal ortamda yaşattı.

CHEP kaliteli paletleriyle fark yaratıyor!

CHEP’in sunduğu kaliteli paletler sayesinde lojistik sektörü operasyon süreçlerini iyileştiriyor. Uluslararası standartlardaki bu paletler olası iş kazalarının önüne geçiyor ve iş yükünü de önemli ölçüde azaltıyor

CHEP paletleri iş kazalarını yüzde 35 oranında azaltıyor!

Palet havuzlama hizmetinin lider markası CHEP, kaliteli ham madde ile ürettiği iş ve işçi güvenliğini gözeten dünya standartlarındaki paletleri ile iş kazalarını yüzde 35 oranında azaltıyor

CHEP paletleri Haberi

CHEP paletleri


Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), Anadolu’nun 11 ilinde düzenlediği Kategori Yönetimi Eğitim programına hız kesmeden devam ediyor. Ocak ayında Gaziantep ile başlayan ve CHEP Türkiye’nin sponsorlarından olduğu eğitimlerin beşinci durağı Trabzon oldu


Türkiye ekonomisinin önemli bir halkasını oluşturan perakende sektöründe mağaza yöneticilerinin, alan ve kategori yönetiminde verimliliğini artırmak amacıyla kurgulanan TPF Yerel Zincir Eğitimleri; CHEP Türkiye, P&G ve Numil sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. Anadolu’nun 11 farklı ilinde düzenlenecek Kategori Yönetimi eğitimlerinin yeni durağı Trabzon oldu.  


Trabzon’da 2 gün süren eğitimler kapsamında PERDER üyesi işletmeler, sponsor firmaların bölge yöneticileri ile bir araya gelerek hem yeni iş birlikleri kurdu hem de müşterilerin kararlarını etkileyen unsurlar, alışverişte kadın-erkeklerin değişen tercihleri ve verimli kategori ile alan yönetimi gibi mağaza yönetimindeki yeni uygulamalar konusunda çeşitli eğitimler aldı.


Etkinliğin sponsorlarından...