28 / 03 / 2024

Choice Hotels

Choice Hotels

Scooter ayakkabılarının sahibi Macro, Mahmutbey'de 5 yıldızlı otel yaptı. 35 milyon dolarlık yatırım yapılan otel, 30 ülkede veren Choice Hotels International'ın markası Clarion'un adıyla açıldı.

Choice Hotels Türkiye'deki otel sayısını 5'e çıkaracak!

Dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, İstanbul ve Kahramanmaraş için imzaladığı anlaşmalarla Türkiye’deki Clarion Hotel sayısını beşe çıkaracak.

Choice Hotels 15 yeni otel açacak!

TÜRKİYE’de geçtiğimiz haziran ayında ilk otellerini açtıklarını ifade eden Choice Hotels International CEO’su Stephen Joyce, “Türkiye büyüme planlarımız arasında ilk sırada yer alıyor. 15’e yakın otel açacağız." DEDİ..

Choice Hotels,Türkiye’de iki yeni otel daha açacak!

Clarion Hotel & Suites Şişli’nin resmi açılış törenine katılmak üzere Türkiye’ye gelen Choice Hotels International CEO’su Stephen P. Joyce, Türkiye’de hızlı bir büyüme trendi yakalamak istediklerini ifade etti...

Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak!

Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Haziran 2014'te Clarion markasıyla Türkiye'ye giren Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak...

Choice Hotels International İstanbul'da 2 otel açacak!

Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Avrupa'nın en güçlü pazarlarından biri olarak gördükleri Türkiye'ye hızlı bir giriş yaptı

Choice Hotels International İstanbul'da iki yeni otel daha açacak!

Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Avrupa'nın en güçlü pazarlarından biri olarak gördükleri Türkiye'ye hızlı bir giriş yaptı

Choice Hotels Türkiye'de büyümeye devam ediyor!

Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Haziran 2014’te Clarion markasıyla Türkiye’ye giren Choice Hotels, 2015’te İstanbul’da iki yeni otel açacak.

Choice Hotels İstanbul'da açıldı!

Choice Hotels İstanbul'da açıldı. CHOICE Hotels Başkan Yardımcısı Mark Pearce, Türkiye’deki ilk Choice (seçmek) markasını, dünyanın en önemli metropollerinden biri olması nedeniyle İstanbul’da açtıklarını söyledi.

KKTC'ye ikinci Concorde Hotels&Resorts!

Zafer İnşaat Yatırım Holding bünyesindeki Concorde Hotels&Resorts, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki ikinci yatırımını Lefkoşa'ya yaptı...

Regnum Hotels'in hedefi butik tarzda otel yatırımları!

Regnum Hotels, 2020'de kişiye özel hizmetlerine ağırlık verecek. Bu çerçevede plan yola butik tarzda otel yatırımlarıyla devam etmek...

Sianji Hotels'den Mısır'a 20 milyon dolarlık karma proje!

Sianji Hotels ve Mısırlı Boulevard Tourism Development Company ile Wellness arasında otel sözleşmesi imzalandı. Mısır’ın en ünlü turizm şirketlerinden Boulevard Tourism Development Company’nin sahibi Maged Shafik, Sianji Hotels’in yeni konseptinin ilk yabancı yatırımcısı oldu.

Wyndham Hotels & Resorts 15 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts, 2021 yılının sonuna kadar Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan bölgesinde toplam 15 yeni otel açmayı hedefliyor...

NG Hotels 2020’ye yani yatırımlarla hazırlanıyor!

Turizm sektörünün öncü markalarından NG Hotels, 2020 yılına yeni yatırımlarla girecek.

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çalışgan tarafından kuruldu.

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Melas Hotels ilk şehir otelini İstanbul'da açıyor!

İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

Trabzon Aurum Hotels icradan 18.2 milyon TL'ye satılıyor!

Trabzon İcra Dairesi, Trabzon ili Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi'nde bulunan Aurum Hotels'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli 18 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. 

Choice Hotels dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak!

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

Choice Hotels Haberi

Choice Hotels

Scooter markasıyla ayakkabı sektöründe tanınan Macro A.Ş., Mahmutbey'de 5 yıldızlı otel yaparak turizm sektörüne adım attı. 35 milyon dolarlık yatırım yapılan otel, Nisan ayında kapılarını açtı. Dünya genelinde 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International'ın markası Clarion'un bir halkası olarak misafir kabul etmeye başlayan otel özellikle şirket toplantılarının adresi oldu. 


Toplantılar kurtardı 


İstanbul dışında Ankara, İzmir, Bursa, Kayseri ve Samsun'da projeleri olduğunu açıklayan Choice Hotels ile anlaşarak bu markayla hizmet vermeye başladıklarını anlatan Macro'nun ve Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'in Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Şerafettinoğlu, "Ülkemizde yaşanan üzücü saldırılar, darbe girişimi, çevre ülkelerdeki sorunlar gibi etkenler yüzünden turizm sektörü sıkıntı yaşıyor. Bu sıkıntılı günler elbet geçecek. Bu dönemde turist açısından sorun yaşanıyor ama şirket toplantıları...