17 / 04 / 2024

chp küçükçekmece belediye başkanı Gökhan Gümüşdağ

chp küçükçekmece belediye başkanı Gökhan Gümüşdağ

Gökhan Gümüşdağ, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Küçükçekmece Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Gökhan Gümüşdağ kimdir? İşte Gökhan Gümüşdağ'ın biyografisi...

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece'ye 2 sosyal tesis müjdesi!

Büyükçekmece'deki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye kazandırdığı iki sosyal tesisin daha açılışını yaptı.

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.

Temel Karadeniz, Küçükçekmece projelerini anlattı!

Cennet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, projelerini anlattı!

Büyükçekmece'de 20 yıldır yat limanı sorunu var!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'de 20 yıldır devam eden yat limanı sorunu olduğuna dikkat çekti.

Büyükçekmece Yat Limanı ihalesi Almanya'ya uzandı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün, Alman ortaklarına yat limanı ihalesinde kolaylık ve kayırma sözü verdiği mektupları Dortmund Savcılığı'nın eline geçti.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Mevlüt Uysal: Büyükçekmece'nin imar sorununu çözeceğiz!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "İmar artışı ile hiç kimseden oy talep etmeyeceğim ama imar sorununu çözeceğim" dedi...

Büyükçekmece'ye yeni muhtarlık binaları inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

İstanbul’da her metro Küçükçekmece’den geçecek!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Karadeniz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

chp küçükçekmece belediye başkanı Gökhan Gümüşdağ Haberi

chp küçükçekmece belediye başkanı Gökhan Gümüşdağ

Gökhan Gümüşdağ kimdir? 

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Gökhan Gümüşdağ oldu. Peki Gökhan Gümüşdağ kimdir?


Gökhan Gümüşdağ biyografi..

Gökhan Gümüşdağ, 1966 yılında Küçükçekmece’de doğdu. Liseyi Küçükçekmece Lisesi’nde okuyan Gümüşdağ, Kıbrıs Near East Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’ni bitirdi ve akabinde Amerika Üniversity of Kentucky’de, Elektronik Mühendisliği’nden mezun oldu. 


Yine aynı üniversitede Matematik üzerine, ikinci branş çalışması yaptıktan sonra 1995 yılında Türkiye’ye geri döndü.


Gökhan Gümüşdağ, ayrıca birçok dernek ve sivil toplum kuruluşunun oluşumunda ve yönetim kurullarında aktif olarak görev aldı. 


Siyasete resmen 2009 yılında CHP İl Genel Meclis Üyeliği ile başlayan Gümüşdağ, Küçükçekmece başta olmak üzere İstanbul genelinde insanların sorunlarını gündeme taşıdı...