29 / 03 / 2024

Çiçek Kardeşler İnşaat

Çiçek Kardeşler İnşaat

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da inşa edilen Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ünden fazlasının satışı ve kiralaması gerçekleşti. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, diğer projelerle ilgili de bilgi verdi.

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Bornova'ya 25 milyon dolarlık yeni proje!

İzmir'de ilk ofis projesi olan Çiçek Plaza'yı Bornova'da hizmete sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, kentte 25 milyon dolarlık yeni bir yatırıma hazırlanıyor.

Bayraklı Çiçek Plaza'da yaşam başladı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Bayraklı'da hizmete sunduğu Çiçek Plaza; konumu ve lüks çalışma ortamının yanı sıra sosyal donatı alanları ve emsallerine göre düşük aidat maliyetleriyle yatırımcıları buluşturdu.

İzmir Çiçek Plaza haziran ayı içinde tamamlanacak!

İzmir inşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir hizmet sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, iş hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarladığı Çiçek Plaza’nın haziran ayı içinde tamamlanacağını duyurdu

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bayraktar, Ayhan Bayraktar ve Sinan Bayraktar ortaklığında kuruldu.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Migros indirime doymuyor! Ayçiçek yağı fiyatını duyanlar akın etti

Ayçiçek yağında çılgın indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının satış fiyatı 119 TL'ye geriledi. İnternet üzerinde indirim takip eden vatandaşa müjdeli haber Migros'tan yapılırken, hangi marka indirime girdi merak ediliyor. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Ayçiçek yağı fiyatında düşüş bekleniyor! İthalat vergileri yükselecek! Yağlık ayçiçek bugün hangi borsada kaç TL? 

Son bir senede  yurtdışı piyasalarda yüzde 60 düşen Ayçiçek yağı fiyatının Türkiye’de ithalatın gerilemesiyle daha da azalması bekleniyor. Gümrük vergisinin haziranda yükseleceği beklentisinin fiyatları aşağı çekeceği öngörülüyor. İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi...

Zam şampiyonu ayçiçek yağının litresi A101'de birden 27 TL'ye düştü!

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış, vatandaşların cebini zorlarken A101 Marketler büyük bir kampanya başlattı. Market, Abalı marka 1 litre ayçiçek yağı fiyatını 45.90 TL'den 27.50 TL'ye düşürdü.

Ramazana özel çılgın indirimler! 5 litre ayçiçek yağı fiyatını görenler kapıda kuyruk oluşturdu! Fiyatı aniden düştü!

Markette büyük bir indirim var! Ayçiçek yağı fiyatları inanılmaz bir şekilde düştü. 5 litrelik ayçiçek yağı da dahil olmak üzere, her boyuttaki ambalajlarda indirimler mevcut. İhtiyacınız varsa, şimdi stoklayın!

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Özbey tarafından kuruldu.

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Taşcı tarafından kuruldu.

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertaş tarafından kuruldu.

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir ve Ergün Demir ortaklığında kuruldu.

Ayçiçek fiyatları bugün hangi borsada kaç lira? Ayçiçek fiyatı yükseldi mi? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kars'ta yüksek rakıma ekilen yağlık ayçiçeğinde hasat dönemi başladı. Peki ayçiçek fiyatları bugün hangi borsada ne kadar? Ayçiçek fiyatları kaç TL oldu? İşte ayçiçek 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Çiçek Kardeşler İnşaat Haberi

Çiçek Kardeşler İnşaat

Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, Bayraklı'da hizmete sundukları Çiçek Plaza'da satış ve kiralamayı büyük oranda tamamladıklarını söyledi. 4'te 3'ünden fazlasının satışının tamamlandığını belirten Çiçek, "Bu, geride bıraktığımız 2016 için oldukça iyi bir oran" dedi. Güzelbahçe'de 21 dönümlük alanda 73 adet konut ve üç adet işyerinden oluşan yeni projelerinin temellerini de Mayıs 2017'de atmayı planladıklarını açıklayan Çiçek, "Güzelbahçe'nin ilk, İzmir'in ender 'Çevreye Duyarlı Yeşil Bina Sertifikasına sahip konutları bu projede hayata geçirilecek" diye konuştu. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek de askıya alınan yatırım ve satın alma kararlarının referandumun ardından gerçeğe dönüşmesiyle Türkiye ekonomisinin eski dinamizmine kavuşmasını beklediklerini söyledi.


www.cicekplaza.com.tr


Posta...