28 / 03 / 2024

Çiçek Plaza açıldı mı

Çiçek Plaza açıldı mı

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın İzmir'e kazandırdığı çağdaş ofis projesi Çiçek Plaza'nın açılış kokteylinde iş dünyası ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileriyle çok sayıda davetli bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Ayçiçek yağı indirimini duyan kuyruğa girdi: İkişer üçer adet kapış kapış satıldı!

TMO tarafından yapılan kampanyayı duyan markette kuyruğa girdi. Kapış kapış satılan ayçiçek yağı için tüketici resmen stok yaptı. İşte ayçiçek yağı indirimli fiyat listesi...

Bakanlık resmen duyurdu: Bayram öncesi ihtiyaç sahipleri için SYDV'lere 450 milyon 800 bin TL ek kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı'ndan önce ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) 450 milyon 800 bin TL tutarında ek kaynak aktarıldığını açıkladı. İşte Bakan Göktaş'ın o açıklamaları...

Ayçiçek yağında çıldırtan indirim! Bu fiyat kaçmaz!.. Yetişen alır 

Ayçiçek yağına yapılan indirimlerin ardı arkası kesilmiyor bir indirim de Migros'tan geldi. 5 litre ayçiçek yağının satış fiyatı 134 TL'ye kadar geriledi.  İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Ayçiçek yağında çıldırtacak indirim! Carrefoursa'da fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

Marketlerde ayçiçek yağı fiyatları düştü! Carrefoursa'da fiyatlar, önceki zam öncesindeki seviyelerine indirildi ve 5 litrelik ambalajlar geliş fiyatına satışa sunuluyor...

Migros’ta Ayçiçek yağı fiyatları çakıldı! 5 litrenin fiyatı herkesi şaşırtacak! Migros 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Migros’ta Ayçiçek yağı fiyatları resmen dibi gördü. Migros markalı 5 litre Ayçiçek yağı 154.90 lira, Emek Ayçiçek yağı 5 litre ise 168.90 liraya satışa sunuldu. İşte Migros 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Carrefoursa'da yüzde 30'a varan indirim! Salça, pirinç, ayçiçek ve zeytinyağı fiyatı çakıldı! 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Carrefoursa Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Kampanya kapsamında ayçiçek yağı, zeytinyağı, pirinç ve salça indirime girdi. Peki Carrefoursa'da bu ürünlerin fiyatı ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Migros'ta yüzde 30'a varan çılgın indirim! Ayçiçek yağı, tavuk ve kırmızı et dip yaptı! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerini açıkladı. Bu hafta Migros'ta ayçiçek yağı, tavuk ve kırmızı ete yüzde 30'a varan indirim yapıldı. Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar, kaç lira oldu. İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi...

Hükümet ayçiçek yağlarının fiyatını düşürecek kararı açıkladı! BİM'de indrim yapıldı

Hükümet son dönemde Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle artan ayçiçek yağı fiyatlarının aşağı çekilmesinde etkili olacak bir karara imza attı. Resmi Gazete'de yayınlanıp yürürlüğe giren karara göre süreç 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak. Karar sonrası BİM'de ayçiçek yağı fiyatları düştü.

BİM'den ayçiçek yağına 91 liralık indirim açıklaması! O fiyatı duyan mağazada yığılmaya neden oldu

Ayçiçek yağına BİM'de 100 liraya yakın indirim yapıldığı haberi müşterilerin BİM mağazaları önünde yığılma yapmasına neden oldu. '5 litrelik ayçiçek yağında dev indirim 91 lira düştü' şeklinde kulaktan kulağa yayılan haberle ilgili açıklama yapıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci'den son dakika ayçiçek yağı açıklaması! Stoklar...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ülkemizin yeterli miktarda ayçiçek yağı stoku bulunmaktadır, asılsız iddialara itibar etmeyin, endişe edilecek bir durum söz konusu değildir." dedi.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi Beyoğlu'nda 205 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Albuda ve Tarık Aksoy ortaklığında açıldı.

Çiçek Plaza açıldı mı Haberi

Çiçek Plaza açıldı mı


Çiçek Kardeşler İnşaat'ın İzmir'e kazandırdığı çağdaş ofis projesi Çiçek Plaza'nın açılış kokteylinde iş dünyası ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileriyle çok sayıda davetli bir araya geldi.


Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla'nın da katıldığı açılış töreninde konuşan Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiçek ve Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, İzmir iş dünyasının nitelikli ofis ihtiyacına cevap verecek örnek bir projeye imza atmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.


Çiçek Plaza'nın konumu, ferah ve lüks çalışma ortamının yanı sıra; sosyal donatı alanları ve emsallerine göre düşük aidat maliyetleriyle yatırımcıları kendine çekmeyi başardığını kaydeden Mustafa Çiçek, “Çiçek Plaza, 44 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen ve birleştirilebilen 164 ofisiyle,  her sektörün ihtiyacını karşılayacak fiziksel özelliklere sahip” dedi.

Kendisinin de mimar olduğunu ve inşaat sektörünü yakından takip...