26 / 04 / 2024

Çiçek Plaza satılık

Çiçek Plaza satılık

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da inşa edilen Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ünden fazlasının satışı ve kiralaması gerçekleşti. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, diğer projelerle ilgili de bilgi verdi.

Çiçek Plaza'da teslimler 2016 yılının ilk yarısında!

10 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne hizmet sunan ve bugüne kadar 20 farklı projede 200 bin metrekarenin üzerinde konut ve işyeri inşaatını teslim eden Çiçek Kardeşler İnşaat, Mersinli Fatih Caddesi'nde Çiçek Plaza projesine başladı

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Satılık ve kiralık konut fiyatları 2022'de ne olacak?

Satılık evlerdeki erişilemez fiyatlar ne kadar gerçekçi? Fiyatlardaki yükselişler devam edecek mi? Ekonomistler, şehir plancıları, inşaatçılar ve gayrimenkul değerleme uzmanları konuya ilişkin beklentilerini açıkladı...

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

İzmir Çiğli'de satılık ticari gayrimenkul!

İzmir İli Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 11599 ada, 1 parselde bulunan Migros Süpermarket kullanımlı ticari gayrimenkul satılıyor. 

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Misal İstanbul GOP satılık daire fiyatları!

Misal İstanbul projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da Süleyman Ekşi İnşaat tarafından inşa ediliyor. Misal İstanbul GOP satılık daire fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 230 TL'den başlıyor...

Şişli Vogue Bomonti satılık ev!

Şişli Vogue Bomonti satılık ev fiyatları metrekare birim olarak 5 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Ayse Yapı imzası taşıyor...

Muhit Sancaktepe satılık daire!

Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi 217 daire ile 12 dükkandan meydana geliyor. 24 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Muhit Sancaktepe satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 800 TL'den başlıyor.

Çiçek Plaza satılık Haberi

Çiçek Plaza satılık

Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, Bayraklı'da hizmete sundukları Çiçek Plaza'da satış ve kiralamayı büyük oranda tamamladıklarını söyledi. 4'te 3'ünden fazlasının satışının tamamlandığını belirten Çiçek, "Bu, geride bıraktığımız 2016 için oldukça iyi bir oran" dedi. Güzelbahçe'de 21 dönümlük alanda 73 adet konut ve üç adet işyerinden oluşan yeni projelerinin temellerini de Mayıs 2017'de atmayı planladıklarını açıklayan Çiçek, "Güzelbahçe'nin ilk, İzmir'in ender 'Çevreye Duyarlı Yeşil Bina Sertifikasına sahip konutları bu projede hayata geçirilecek" diye konuştu. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek de askıya alınan yatırım ve satın alma kararlarının referandumun ardından gerçeğe dönüşmesiyle Türkiye ekonomisinin eski dinamizmine kavuşmasını beklediklerini söyledi.


www.cicekplaza.com.tr


Posta...