24 / 04 / 2024

Çiğdem Karaaslan kimdir

Çiğdem Karaaslan kimdir

AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı Eğitim ve İstişare Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, "Hem şehirler hem de gönüller inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

Çiğdem Karaaslan: AK Parti Türkiye'de dev projeler hayata geçirdi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, "Biz hastanelerimizi yaparken, yollar yaparken, her şehrimize üniversite açarken bunu sadece kalkınma ile ilgili inşaat faaliyeti olarak görmedik" dedi.

Türkiye'nin kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Karaaslan, "Şehirlerimizde çarpık yapılaşmanın ortadan kalkması için adımlarımızı attık'' diye konuştu.

Kimlikli ve özgün şehir anlayışını hakim kılacağız!

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada şehirlerin kimliğine, tarihine, coğrafyasına, topoğrafyasına uygun, şehirlilerin beklentileri ile gelişen, mimarların özgün tasarımıyla şekillenen kimlikli ve özgün şehir anl

Geleceğin şehirlerini çocukların hayalleri belirleyecek!

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı, Çocuk Dostu Şehirler adı altında proje yürütüyor. Yürütülen projelerde çocukların nasıl şehirlerde yaşamak istediği vurgulandı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Depreme karşı kentsel dönüşüm!

Çevre Şehircilik ve Kültür’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karaaslan, kentsel dönüşümde seferberliğin başladığını söyledi.

Dikey yapılaşma için TOKİ ile görüşüldü!

Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Türkiye'ye yakın zamanda akıllı şehirler inşa edileceğini söyledi. Karaaslan, 81 ilde 5 önemli projeye imza atacaklarını belirtti.

Samsun Alaçam'ın sokakları iyileştiriliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Alaçam'da "Alaçam Sokakları Sağlıklaştırması ve İyileştirmesi Projesi" ile ilgili incelemelerde bulundu. Alaçam'da tarihi dokuyu ön plana çıkacak.

Çiğdem Karaaslan: Sur'u imar çalışmasıyla ihya edeceğiz!

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Diyarbakır'ın Sur ilçesinin yeniden imar edileceğini belirterek, "Sur bölgesinde çok önemli bir çalışma hayata geçiriyoruz." dedi.

Sur projesi dünyaya örnek olacak!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Karaaslan, hükümetin Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yapacağı projelerin bir kentsel dönüşüm ya da toplu konut projesi olmadığını, bu projenin dünyada da örnek olacak bir proje olduğunu söyledi.

Türkiye'nin tarihi dokusu korunmaya alınacak!

Türkiye'nin şehirlerinde tarihi dokuyu korumak için yeni bir proje başlatılıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun “kadim şehirler” olarak tanımladığı şehirlerde dokuyu korumak için il il yol haritası çizilecek.

Samsun örnek projelerin hayata geçirildiği bir şehir!

Karaaslan, ''Şehirlerin kimlikleriyle ilgili özellikle yapılacak çalışmaların, kimlikli şehirlerin, hem fiziksel yapısının aynı zamanda manevi dinamiklerinin ortaya çıkarılacağı noktasında ortak bir tavır sergileyeceğimiz bir döneme giriyoruz" dedi.

Çiğdem Karaaslan: Kentlerin tarihi dokusu korunacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, kentlerin tarihi dokusu ile kültürel kimliği korunarak, yaşanılır şehirlerin inşasının süreceğini bildirdi.

Yaşanılır şehirlerin inşası sürecek!

AK Parti'nin çevre, şehir ve kültürden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, kentlerin tarihi dokusu ile kültürel kimliği korunarak, yaşanılır şehirlerin inşasının süreceğini bildirdi.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Hükümetten son dakika açıklaması: Artık kentlerimiz gecekondularla anılmıyor, konut çeşitliliği var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, konut üretimi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve şehirleri inşa ederken dikkat ettikleri unsurları açıkladı. İşte ayrıntılar...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu kimdir?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu’nun mesleği nedir? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Çiğdem Sazcı tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi için ihale yapıldı! Hangi firma ne kadar teklif verdi? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi projesini kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Haldun Simavi, Esfender Korkmaz ve Çiğdem Simavi ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul'da son dakika! İşte fizibilite raporundaki ayrıntılar...

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker bugünkü köşesinde Kanal İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in 'Kanal İstanbul raporundaki risk' başlıklı yazısı...

Çiğdem Karaaslan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan "Kanal İstanbul'u yapacak, ülkemizi bir üst lige çıkaracağız" dedi.

Çiğdem Karaaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 17 Ağustos depremi nedeniyle yaptığı açıklamada kentsel dönüşümüne yönelik açıklamada bulundu. 

Çiğdem Karaaslan kimdir Haberi

Çiğdem Karaaslan kimdir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Merkezi'nde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla "Dünya Şehircilik Günü" kapsamında gerçekleştirilen AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı Eğitim ve İstişare Toplantısı'ndaki konuşmasında, çevre ve şehircilik konularına büyük önem verdiklerini ve şehirleri geleceğe taşıyacak yeni projelerle gelecek nesillere "yeşil ve huzurlu" bir ülke bırakma hedefinde olduklarını söyledi.

Sorumluluklarının sadece Türkiye'deki şehirleri kapsamadığını, dünyada terör, şiddet ve baskı nedeniyle evlerinden ayrılanların hepsine yardımcı olabilmek için çalıştıklarını belirten Karaaslan, "Çevreyi siyasete alet edenlerin, protesto aracı haline dönüştürmeyi alışkanlık haline getirenlerin asıl niyetinin çevre olmadığının farkındayız. Biz diyoruz ki ezelden çevreciyiz." dedi.

Karaaslan, Türkiye'nin şehircilik ve çevre sorunlarını tespit etmek için "Kadın ve Şehir", "Çocuk ve Şehir", "Engelsiz Şehir", "Çevre Dostu Şehir", "Kültür...